سلام. من الان 3 ساله ازدواج کردم. از بعد ازدواجم ار سال چند ماه درگیر عفونت واژن میشم. بیشتر هم باکتریایی تا قارچی. دیگه خودم یک پا متخصص شدم. قشنگ میدونم الان کدوم دارو باید چه مدت بخورم به دکتر میگم میگه درسته.حالا یک ماهه اقدامم. قبل اقدام پاپ اسمیر رفتم عفونت باکتریایی مختصر داشتم قرص و پماد مصرف کردم التهاب هم داشتم.اما هنوز یک ماه نشده دوباره میبینم عفونت کمی دارم.دیگه واقعا خسته شدم. اگر راه حلی درمانی چه سنتی چه پزشکی سراغ دارید لطفا راهنماییم کنید. خیلییی بده واقعا😞😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عنبر نسارا رو خیلیا از جمله خودم نتیجه گرفتم،به این صورته که مثل اسفند دود میکنی دامن بلند میپوشی و وامیستی پاش تا دودش بره داخل واژن،هرروز پشت هم تقریبا یک هفته انجام بده،اگر از شهرستان جای مطمئن پیداکنی بهتره چون ممکنه تو عطاری تقلبی بدن و برای الاغ نر باشه اونطوری فایده ک نداره ضررهم داره
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان