2777
2789
عنوان

راه حلی سراغ دارید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد گیاه پنیرک هم هست،توگوگل هم عنبرنسارارو هم پنیرک رو سرچ کن درموردش نوشته که چطوری ام مصرف کنی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
عنبر نسارا رو خیلیا از جمله خودم نتیجه گرفتم،به این صورته که مثل اسفند دود میکنی دامن بلند میپوشی و ...

آهان بعد یک هفته دیگه نیاز نیست استفاده بشه؟ عطاری ها دارن؟ ببخشید بوی بدی میده؟

بنظر من پیشگیری بهتر از درمانه...ساپورت رو كلا بزار كنااااااااااااار...توخونه دامن تنها بپوش...زیرش هیچی نپوش...شبا ك كلا خودتو آزاد بزار...اگ شاغلی ك مجبوری شلوار پات كنی از شلوارای گشاد نخی استفاده كن...من شرت هم كلا گزاشتم كنار بجز زمان پریود ك مجبورم...خداروشكر با وجود اینكه در روز دو تاسه بار نزدیكی بدون محافظت دارم و زیادم بهداشتی شاید نباشه ولی عفونت ندارم...قبلا ك اینكارو نمیكردم مثل شما بودم مادامیكه دارو میخوردم خوب بود تموم ك میشد دوباره

بنظر من پیشگیری بهتر از درمانه...ساپورت رو كلا بزار كنااااااااااااار...توخونه دامن تنها بپوش...زیرش ...

آره ساپورت که اصلا نمیپوشم. دامن هم میپوشم... بازم ممنون از راهنماییت عزیزم

آهان بعد یک هفته دیگه نیاز نیست استفاده بشه؟ عطاری ها دارن؟ ببخشید بوی بدی میده؟

ن دیگه تایک هفته استفاده کنی ان شاءالله خوب میشه من خودم حتی تا سه چهارروز ک خوب شدم بازم تکرارش کردم،چرا خیلی بو میده ولی خب ببخشید پشکل الاغ ماده هست طبیعتا بو میده اما بد نیس زیاد وفتی دود میکنی دیگه اون بلیز دامن به درد نمیخوره باید بزاری مخصوص همون کار،بعدش ک دود دادی ی چنددقیفه جایی بشین ک جایی بو نگیره مثلا رومبل و اینا نشین،بعد ک یکم گرم موندی و چنددقیقه گذشت برو حموم که بوش بره دیگه همین

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

لباس زیر تنگ و ساپورت و شلوار تنگ حدااقل موقعی ک درگیر عفونتی استفاده نکن و دامن بپوش مخصوصا هوا ک گرمه لباس تنگ باشه بدن همش رطوبت داره و باعث میشه عفونت بگیری،خوردنی ام آویشن میتونی دم کنی بخوری هروقت که بخوای ،من بجای چایی اکثر مواقع آویشن دم میکنم میخورم میگن واسه عفونت خوبه،اونم بزنی گوگل میاد درموردش

واقعا از لطفتت ممنونم عزیزم...خیلییی گلی

خوااااهش ان شاءالله سلامت باشین همیشه