2777
2789
عنوان

چقدر قبول دارین اینقدر که خواهر دلسوز خواهر برادر اینجوری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 52 پست
برگرد بخون جه سوالي پرسيده؟؟؟؟؟!!! فقط عادت كردين همه دل بقيه رو بسوزونيد.. در ضمن وقتي تو تاپيك عم ...

همه مثل خودت تنگ نظر نيستن كه از خوشي بقيه دلشون بسوزه معلوم نيست خودت چجوري بزرگ شدي كه اينقدر حسودي فكر ميكني بقيه ام مثل خودتن

استارتر پرسيد چقدر قبول داريد خواهر دلسوزه ولي برادر نيست 

منم جوابشو دادم اينجوري دادم كه هميشه اينحوري نيست 

اره خب خيليا  بيكارن وظيفه امر به معروف  دارن تو ني ني سايت 

خوش باشي

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
عیبی نداره باهم دعوا نکنین

دعوا نيست.به خدا اين يه فرهنگه.يكي مياد تاپيك ميزنه شوهرم منو زده.يكي ديگه مياد مينويسه واي خداروشكر شوهرم از گل نازكتر به من نميگه .هزارتا مدل ديگه ..اينم از تاپيك شما.

این نیز بگذرد❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه مثل خودت تنگ نظر نيستن كه از خوشي بقيه دلشون بسوزه معلوم نيست خودت چجوري بزرگ شدي كه اينقدر حسود ...

خودتون ناراحت نکنین عزیزم قرار نیست همه خواهر برادرها مثل هم باشن

پرستار nicu
دعوا نيست.به خدا اين يه فرهنگه.يكي مياد تاپيك ميزنه شوهرم منو زده.يكي ديگه مياد مينويسه واي خداروشكر ...

فهمیدم منظورتون عزیزم ولی شاید منظوری نداشتن 

پرستار nicu
دعوا نيست.به خدا اين يه فرهنگه.يكي مياد تاپيك ميزنه شوهرم منو زده.يكي ديگه مياد مينويسه واي خداروشكر ...

اين دوتا يكين ؟؟

واقعا عقل يار خوبيه

فرق ميكنه تاپيك بزني شوهرم منو زده بااينكه بپرسي كي شوهرش كتكش ميزنه ...

نميدونستي بدون

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
شوهرم گفت با ما بیان یعنی نه پول بنزین دادن نه پولی برای جا خرج خوراک نصفه وقتی برگشتیم حساب کتاب کف ...

حودتو نازاحت نكن.اينا گذشته.ولي سعي كن دفعه ديگه برنامه ريزي درست كنيد .من كاملا بهت حق ميدم.ادم جلو همسرش خجالت ميكشه.حالا خداروشكر همسرت مرد خوبيه كه بازم با باهاشون رفت و امد ميكنه

این نیز بگذرد❤️
فهمیدم منظورتون عزیزم ولی شاید منظوری نداشتن 

معلومه كه نداشتم عزيزم سوالي بود عنوان تاپيكت ديگه 

همین داداش دومیم که با ما اومد مسافرت کار خانمش من واسطه شدم پیدا کنه همش دنبال کار بود جای ما نیرو میخواستن منم گفتم برو ازمون ان شاا.. قبول بشی اگه خواهرشوهر حسودی بودم اصلا نمیگفتم از کجا میفهمید ولی اینجور ادمی نیستم ولی اونا با من اینجوری هستن

پرستار nicu

عزیزم حق داری که ناراحت بشی برادرای منم همینن یه بار یه مشکلی پیش اومد یه چند روز از خونه اومدم خونه پدرم !داداشم تا منو دید گفت میخوام تعارف کنم بیای خونمون ولی خانم خیلی اهل مهمونی ایناست 😏 سختش میشه شرمنده ابجی جان!ولی ما میایم اینجا میبینیمت😕بعد خنده دار بود یه بارم نیومدن ...

به مامانم گفتم بهم میگه خوب دوست نداره خانمش تو زحمت بیفته

بعد شوهر من خواهرشو( به دلیل اینکه در حال طلاق گرفتن بود)یه سال اورد خونه ما تموم خرجش به پای ما بود خیلی با احترام نگهش داشت .یه بارم اعتراض کردم گفت ناموسمه کجا بره با اینکه دوتا برادر دیگه ام داشت😞☹

واقعا قبول دارم استارتر

خيييلي جالبه كه همه ميدونن اونقدري كه دختر دلسوز خواهر و مادرشه پسر اصلا نيست ولي بازم عاشق اينن كه پسر دار شن..

يه وقتايي داداش من يه جوري با مامان بابام حرف ميزنه من خجالت ميكشم ولي باز ناز اون بيشتر خريدار داره..

از برادراتم توقع نداشته باش

ذات مرد نمك نشناسه

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
همین داداش دومیم که با ما اومد مسافرت کار خانمش من واسطه شدم پیدا کنه همش دنبال کار بود جای ما نیرو ...

عزیزم شما خیلی مهربون هستی البته فکر میکنم یک مقدار داداش های حواسشون به بعضی جوانب نیست چون با این لطف و مهربونی شما و دعوت به ویلا و با ماشین خودتون و ... اصلا 6 هزار تومان پولی نیست متاسفانه گاهی اوقات محبت میشه وظیفه البته من هم خیلی خیلی برای خانوادم مایه میذارم و خوشحالم یعنی وقتی اونها خوشحال باشند من هم خوشحالم و ازشون انتظاری ندارم جز احترام...

عزیزم بیخیال غصه نخور که خاهر نداری خاهرا هم‌خیلی دردی از هم دوا نمیکنن ‌خب قطعا برادر بی احساسترن ولی بستگی به ترببتشون داره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
همین داداش دومیم که با ما اومد مسافرت کار خانمش من واسطه شدم پیدا کنه همش دنبال کار بود جای ما نیرو ...

عزیزم غصه نخور بین خواهر برادراها پیش مییاد مخصوصا وقتی ازدواج میکنن .‌‌‌..‌ .... فقط سعی کن به دل نگیری تو خوب باش به خدا من بعضی وقتها فکر میکروم خوبیه من چه فایده ایی داره وقتی کسی قدر نمیدونه ولی یه جاهایی خود خدا دستمو گرفت فهمیدم از کسی نباید توقع داشت تو فقط خوب باش اگه کار خواهرشوهرت مدیونه توهه تو با خدا معامله کن ادما رو بیخیال باش گلم بین خواهر برادرها زیاد پیش مییاد اما بلاخره  خواهر برادرین دیگه کی رو تو این دنیا داریم غیر از هموناااا

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
عزیزم بیخیال غصه نخور که خاهر نداری خاهرا هم‌خیلی دردی از هم دوا نمیکنن ‌خب قطعا برادر بی احساسترن و ...

البته که بستگی داره چه خواهری باشه بله بعضی ها هستند فقط خودشون مهم هستند اما خواهر و برادرهای هم هستند که واقعا از خودشون مایه میذارند...