2777
2789
عنوان

چه جالب

171 بازدید | 14 پست

امروز امتحان مجازی  داریم 

یه درس سخت و تحلیلی 😬

استادمون 

لادن  استادی بشدت عصبی و قرمز و با خط آخم عمیقق😤😤😤

اصلی ترین دلیل افسردگی و انصراف  دانشجویان ورودی از سال 98به بعد 😩😩

معروف به داد های بداهههه با تناژ  نارنجی 

متهم به خوردن و گروگان گیری چند دانشجوی که  کسینوس را  متوجه نمی شدند 🤐🤐

به گفته ای چند رسانه خبری جلز ولز روغن لادن از از فریاد های او سرکلاس الهام گرفته شده است 😲😲

خلاصه او یک کلکسیون  کامل بود 

و به کمک  سروقت و دقیق اداره برق 

این پدیده  کامل تر شد

برق رفت 🙃🙃🙃🙃

امتحان ساعت سه ونیم هست 

بنده دارم ته چین میخورم و و به این فکر می کنم که آیا اینم با روغن لادن پخته شده 😳

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

وای🤣🤣🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزی خوردن هم داری کنار ته چین،؟

نه 

تازه ته چینه هم دو ساعت دیر زیرش رو خاموش کردم 

الان دارم میخورم ومدام با خودم میگم فک کن کیکه فک کن یک کیکه برشته هست 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

ولی این زندگی نیست تو میکنی😂

خیلی دشواره

زیر ترکش های زندگی دارم دنبال جا با نفس کشیدن میکردم