2777
2789
عنوان

چقدر قبول دارین اینقدر که خواهر دلسوز خواهر برادر اینجوری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 52 پست
من داداشام عالين البته يكيشون خيلي خودشو درگير زندگيش كرده وقت زياد نداره ولي اون يكي از جون مايه م ...

به نظر خودت تو اين تاپيك جاي همچين حرفيه؟!!!! وقتي استارتر از داشش ناراحته شما بياي از روابط خوب خودتو داداشات صحبت كني!!!! واقعا بعضي اوقات فكر كردن هم چيز خوبيه ها.... نميتوني همدردي كني نيا ناراحتش كن

این نیز بگذرد❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعه نامزدیم حتی هزار تومن شاباش به من ندادن درحالی که من هم نامزدی هم عروسیشون غیر کادو کلی شاباش ...

پیش شوهرم اینقدر خجالت کشیدم عمه های شوهرم به من شاباش دادن و اون وقت داداش من نداد به مامانم گفتم خیلی خجالت کشیدم پیش شوهرم به خدا بحث من پول نیست خداشکر هم من و شوخرم شاغلیم بحث دوس داشتنه

پرستار nicu
اینووقبول دارم‌خواهرها یه چیز دیگه ان من سه تا برادر دارم.یه خواهر تنی و دوتا خواهرناتنی از پدرم تو ...

خوش به حالت خواهر داری من خواهرم ندارم فقط دو تا داداش

پرستار nicu
اخه من از برخوردشون ناراحت شدم در حالی که قبل عید داداسم گفت یه میلیون بده قرض من خرج دانشگام مونده ...

حق داري..ادم پيش شوهرش خجالت ميكشه..ولي براي احترام خودت هم كه شده بزارش همون يه عيد ديدني

حالا كه ديگه گذشت ، ولي ديگه اصرار نكن به ديدنش

این نیز بگذرد❤️
به نظر خودت تو اين تاپيك جاي همچين حرفيه؟!!!! وقتي استارتر از داشش ناراحته شما بياي از روابط خوب خود ...

چرا الكي حرف ميزني اخه 

عزيزم استارتر سوال پرسيده چشاتو وا كن ببيني موضوع تاپيكش چيه 

سوال پرسيده ميفهمي؟؟؟ بعدشم به شما چه ربطي داره؟؟؟؟ 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

اون یکی داداشم امسال از محل کار من بهمون ویلا دادن از حقوق من کم میشد من گفتم اون ویلا به این بزرگی بگم اون یکی داداش که کوچیکتره از منکه حقوقش کمتره بیاد البته اونم خانمش شاغلخ ولی چون تجصیلاتشون پایین تره حقوقشون کمتره خلاصه ماشینم نداره قرار بود با ماشین بابام بیاد بابام به اختلاف خورد بابام ماشین نداد

پرستار nicu
چرا الكي حرف ميزني اخه  عزيزم استارتر سوال پرسيده چشاتو وا كن ببيني موضوع تاپيكش چيه  سو ...

برگرد بخون جه سوالي پرسيده؟؟؟؟؟!!! فقط عادت كردين همه دل بقيه رو بسوزونيد..

در ضمن وقتي تو تاپيك عمومي جواب ميدي به هركسي كه تو اون تاپيكه ربط داره...باز هم ميگم قبل پز دادن و دل سوزوندن فك كن بعد حرف بزت

این نیز بگذرد❤️

شوهرم گفت با ما بیان یعنی نه پول بنزین دادن نه پولی برای جا خرج خوراک نصفه وقتی برگشتیم حساب کتاب کفت فلان مبلغ باید بدین شوهرم چون بیشتر شوهر من خرج میکرد اون دست به کارتش نمیزد بعد گفت  نه این مبلغ نمبشه اره فلان جا اب معدنی گرفتم  اینقدر کم کن که اگه من بودم نمیگفتم با خودم بگم اونا منو با خودشون بردن جاشون تنگ شده بنزین و پول جا ندادن 6تومن اب معدنی چیه حالا اونو فراموش کردن حساب کنن

پرستار nicu