2777
2789
عنوان

چقدر قبول دارین اینقدر که خواهر دلسوز خواهر برادر اینجوری نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2008 بازدید | 52 پست
عزیزم غصه نخور بین خواهر برادراها پیش مییاد مخصوصا وقتی ازدواج میکنن .‌‌‌..‌ .... فقط سعی کن به دل ن ...

منم کلی پیش شوهرم طرفداریشون میکنم  همش کارهاشون توجیه میکنم نمیخوام شوهرم سرکوفت بزنه ولی ته دلم ازشون دلگیرم 

پرستار nicu

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه به نظر من اینطور نیست...

اوایل خیلی دلم خواهر میخواست اما وقتی برادرم بزرگ شد من فهمیدم خوشبختی لزوما داشتن خواهر نیست و چه بسا اگر خواهر داشتم شاید به اندازه الان خوشبخت نبودم. خدا بهم یه داداش داده که از هزار تا خواهر سر تره و واقعا عاشقشم و اصلا کمبود خواهرو حس نمیکنم چون داداشم هم جای خواهرو برام پر کرده هم جای داداش 😊😊😍😍😍😍❤❤❤❤

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

عزیزم چقد مهربونی😍من عاشقت شدم

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
تقریبا هر چی برادر من دیدم همینطور بودن، به جز همسر من(اینم شانس قشنگ من) 

😂😂😂

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin