2777
2789

نمیدونم شاید مال من اینجورین امروز اینقدر دلم گرفته ازشون که نمیشه به شوهرم بگم چون فردا سرکوفتشو به خودم میزنه و مامانم نمیتونم بگم چون اگه یه وقت باهشون بحثش بشه حرفهای منو میذاره کف دستشون جای جز اینجا برای درد دل ندارم ماجرا از این قرار داداش بزرگم عید بهش پیام دادم که فردا میام خونتون  زنگ نزدم چون شب بود گفتم شاید خانمش یا بچه هاش خواب باشن  اونم اصرار که شام بیاین منم گفتم نه تو زحمت می افتین اونم گفت زحمتی نیست بعد کلی اصرار گفتم باشه پس فردا شب شام میایم بعد فردا شبش اماده شدیم  ساعت 8رفتیم رسیدیم در خونه در رو باز نکردن و ماشینشون هم نبود شوهرم گفت زنگ بزن بهشون من گفت حتما من نوشتم پس فردا شب میایم اون خونده پس فردا اشتباه از منه من فکر کردم چون نوشته بودم فردا میایم خونتون حتما فهمیده منظورم فردا شبه اشتباه از منه  بین پس و فردا شب ویرگول نذاشتم شوهرم گفت عیب نداره شام نمیخوایم زنگ بزن بیاین دوباره نیایم دیگه من گفتم نه شاید مهمونی باشن به خاطره ما مجبور شن زود بیاین بعدا خودم بهش میگم نزدیکهای 10پیام دادم به داداشم که ما اومدیم خونتون نبودین حتما شما اشتباه برداشت کردین کلی معذرت خواهی کردم ولی جوابمو نداد

پرستار nicu

از عيد تاحالا باهم حرف نزديد؟

حرف بزنيد باهم سو تفاهم بر طرف شه 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

هیش کدوم دلسوز نیستن واالا..

هر کدوم اینقد مشکل دارن ک اگه بخایم چیزی هم بهشون بگیم فقط غمشونو بیشتر میکنیم.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرداش پیام دادم امشب میایم شامم نمیایم چون باید برم سرکار داداش پیام داد باشه هستیم بیاین  رفتیم اونجا یه برخورد سرد اصلا داداشم از ماجرای دیروز حرف نزد همش پسرم میگفت ما دیشب اومدیم شما نبودیم زنش گفت اره دیشب نبودیم و هیچ چیز دیگه ام نگفت برخوردشون اونقدر سرد بود شوهرم گفت پاشو بریم داداشم حتی عیدی بچه هامو نداد من اومدم خونه کلی گریه کردم

پرستار nicu

من داداشام عالين البته يكيشون خيلي خودشو درگير زندگيش كرده وقت زياد نداره

ولي اون يكي از جون مايه ميذاره بستگي به تربيت خانواده داره مادرم هميشه بهمون ميگن كه اولويت با خواهر برادرته هيچ وقت نبايد كسي بياد بينتون از بچگي همينطور بود

منم الان به بچه هام همينو ميگم 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه

بیچاره برادرت گیر کرده.

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

اخه من از برخوردشون ناراحت شدم در حالی که قبل عید داداسم گفت یه میلیون بده قرض من خرج دانشگام مونده میدم بهت منم دادام ولی یه عیدی به بچه هام نداد در حالی که هم اون هم خانمش شاغلن من حرفم پول نیست حرف محبته

پرستار nicu
اخه من از برخوردشون ناراحت شدم در حالی که قبل عید داداسم گفت یه میلیون بده قرض من خرج دانشگام مونده ...

حق داري انصافا ادم شرمنده ميشه پيش شوهرش

بنظر من قشنگ بروش بيار 

اشتباهت اين بود كه فردا شبش رفتيد خونشون

بعدش اينكه خيلي واضح حرف نزدي در مورد اين موضوع

موقعه نامزدیم حتی هزار تومن شاباش به من ندادن درحالی که من هم نامزدی هم عروسیشون غیر کادو کلی شاباش دادم چون شاغل بودم و مجرد ذوق عروسی داداشم داشتم 

پرستار nicu

من کاری با ماجرای استارنر ندارم ولی بعضی خواهرام خیلی از برادرشون توقع دارن مث خواهرشوهر خودم همش فک میکنه شوهرم بیکاره بره اونو ببره خرید یا هرروز انتظار کادو داره تازه یه بار تولد شوهرش بود به همسرم پیام داد داداشی فردا تولد شوهرمه میاییم خونه شما تولد میگیرم تا شوهرم خوشحال شه که خانواده من بفکرشن منم گفتم ببره خونه پدرش شوهرش بیشتر خوشحال میشه من چرا واسش تولد بگیرم آخه

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
اخه من از برخوردشون ناراحت شدم در حالی که قبل عید داداسم گفت یه میلیون بده قرض من خرج دانشگام مونده ...

عزیزم کسی که یه میلیون پول قرض میکنه و تا این حد دستش خالیه شاید پول نداشته عیدی بده