2777
2789
عنوان

لرزش بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 18396 بازدید | 50 پست

پزشک مغز و اعصاب میتونه تشخیص بده مشکلت عصبیه یا نه و کدوم بافت های بدنت تا چه اندازه آسیب دیده ، درمانی یک روانپزشک از دید آرامشی درمان میکنه اما پزشک مغز و اعصاب کاملا تخصصی همه سیستم عصبی و عضلانی رو بررسی میکنه . چه خوب هست رفتن  پیش دکتر روانپزشک اما در شرایطی به این شکل پزشک مغز و اعصاب برای تشخیص شدت آسیب به بافتها یا سالم بودنشون مهمتره

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد

من پول نداشتم برم دکتر مغز و اعصاب ، خودم مدام سعی کردم آرامش داشته باشم ، الان 90 درصد بهترم اما زمانی که فشار عصبی خیلی زیاد باشه اون حالت یک سومش برام ایجاد میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم یه بیماری سختی باشه همین طوری از زندگی تو این یه ماه سیر شدم اگر خدایه نکرده ادامه پیدا کنه

اگر خدای نکرده بیماری بدی بود توی mrl نشون میداد... احتمالا یا عصبیه یا مثلا استفاده از گوشی هستش که باعث شد عضلات دستت بی حس شه... 

سعی کن عصبی نشی ، غذای سرد مزاج نخور ، قرص آهن و روی هم بخور چون کم خونی خودش ضعف اعصاب هم میاره ، جوک بخون ، فکر نکن زیاد . 

خواهرانه بهت میگم جدا حرص نخور من خودم سعی میکنم آروم باشم چون کافیه فقط نیم ساعت بشدت اعصابم خرد بشه تا فرداش چندجای بدنم لکه سفید بزنه پیسیه .

دکتر رفتم دارو داد ولی گفت فقط از  اعصابه آروم باش . 

خودش هم دکتره گفت جدیدا چون همه عصبی شدن بشدت زیاد شده

یعنی یه ماه طول کشید یا بیشتر یا کمتر واسه من کله بدنم قسمت راستش دست و پایه راستن

سلام عزیزم بهتری 

منم دو روزع دوباره اون حالتها را دارم 

تو نت سرچ کردم نوشته احتمال داره از تیرویید باشه 

من تیرویید داشتم ولی دیگه چک نکردم ببینم اوضام چه جوریه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اخه خیلی اذیت میشم یطوری از تو میلرزم تعادلمو از دست دادم گریه میکنم از این حالتا

منم اینجورم خوب شدی؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
اخه خیلی اذیت میشم یطوری از تو میلرزم تعادلمو از دست دادم گریه میکنم از این حالتا

شما خوب شدین منم دقیقا عین شما م حالم بده بدنم میلرزه از دیروز تپش قلب داشتم ولی الان ندارم ولی همچنان میلرزه بدنم شما چیکا کردین تو روخدا منم راهنمایی کنین 😭😭🥺😭

سلام عزیزم این اتفاقی که واسه شما افتاده واسه منم پیش اومده قبلا همه بهم میگفتن به خاطر قلبته و حتی دکتر قلبم رفتم و خداروشکر مشکلی نداشتم اما من چون آدم عصبی واسترسی بودم این اتفاق واسم افتاد مخصوصا اینکه تو خواب این  حالت بیش تر بود ولی من به ی مشاور خوب مراجعه کردم و رو استرس و خود خوری ها ی خودم کار کردم و تقریبا بعد 3 ماه از جلسه های مشاورماین  مشکل کاملا حل شد هر کی بهت ی چیزی میگه گوش نکن و برو دنبال آرامش درونی و روانی 

اون مرکز مشاوره ای که میگم اسمش کاغذ سپید و آدرسشم تو بولوار فردوسه شاید به کار خیلی از دوستان بیاد

شما خوب شدین منم دقیقا عین شما م حالم بده بدنم میلرزه از دیروز تپش قلب داشتم ولی الان ندارم ولی همچن 

سلام عزیزم این اتفاقی که واسه شما افتاده واسه منم پیش اومده قبلا همه بهم میگفتن به خاطر قلبته و حتی دکتر قلبم رفتم و خداروشکر مشکلی نداشتم اما من چون آدم عصبی واسترسی بودم این اتفاق واسم افتاد مخصوصا اینکه تو خواب این  حالت بیش تر بود ولی من به ی مشاور خوب مراجعه کردم و رو استرس و خود خوری ها ی خودم کار کردم و تقریبا بعد 3 ماه از جلسه های مشاورماین  مشکل کاملا حل شد هر کی بهت ی چیزی میگه گوش نکن و برو دنبال آرامش درونی و روانی 

اون مرکز مشاوره ای که میگم اسمش کاغذ سپید و آدرسشم تو بولوار فردوسه شاید به کار خیلی از دوستان بیاد

منم از دیروز اینجوری شدم بدنم از تو لرز داره چیکا کنم یکی منو راهنمایی کنه حالم خیلی بده 😭😭😭😭

من فک کنم دیگه ۳سال شده 

توروخدا هرکی درمانی پیداکرد بگه

همش استرس دارم

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
من فک کنم دیگه ۳سال شده  توروخدا هرکی درمانی پیداکرد بگه همش استرس دارم

من سَرم تمام بدنم میلرزه  خودم متوجه ضربان قلبم میشم  نفسم تنگ میشه  انگار یه سنگ گذاشتن رو قفسه سینه م 😭😭😭😭