2777
2789
عنوان

لرزش بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 18396 بازدید | 50 پست
دکتر رفتی؟چطوری به این لرزشا عادت کردی یعنی خوب شدن تو کارش نیس

شاید خوب بشه من اقدامی نکردم

من قبلا همیشه اینطوری بودم چون فشار روم بود

ولی مشکلاتم ک تموم شدن اون حسه هم رف

ولی خب الان اگه یمی عصبانیم کنه

بعدش دستام و پاهام سِر میشن و انگار از داخل احساس لرز میکنم داخلشون..

من دیگه ب عنوان عادت بعد از عصبانیت و فشار عصبی باش کنار اومدم..

شمام اگه فشار روتونه نترس مریضی ندارین...

من آریایی ام👑جای کوروش در قلبم،همانگونه که خونش در رگهایم است❤
عزیزم من یه ماجرایی برام پیش اومد خیلی عصبی شدم .فردای اونروز دیدم توی بدنم میلرزه یعنی اول انگشتم ت ...

یعنی یه ماه طول کشید یا بیشتر یا کمتر واسه من کله بدنم قسمت راستش دست و پایه راستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی یه ماه طول کشید یا بیشتر یا کمتر واسه من کله بدنم قسمت راستش دست و پایه راستن

من حقیقت دقیق نمیدونم چقدر وقت کلا وقتی عصبی بشم اینجوری میشم 

عزیزم یه مدت بی خیال بشو اصلنم بهش فکر نکن 

اگه نهایت خوب نشدی برو روانپزشگ 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

یعنی حتی تو خواب این حالت و داشتین

داخل خواب ک نه چیزی حس نمیکردم خوابه خواب بودم! ولی خب تا بیدار میشدم هنوز حسش بود

اخه خیلی اذیت میشم یطوری از تو میلرزم تعادلمو از دست دادم گریه میکنم از این حالتا

خب پس برو چیز بدی نیس زیاد نارحت نباش و نترس درست میشه

من اجیمم یه مشکل دیگه داشت

مثلا همینطور صحبت میکرد بامون یهو دستاشو نمیتونس تکون بده یعنی میداد ولی ب زور..

یا فکش ..

ولی رف دکتر خوب شد

شایدم ب خاطر این بود ک دیگه فشاری روش نبود..

از شدت فشار عصبی ایجاد میشه تا حدی که جدا از اینکه تمام ماهیچه ها انقباض و فشردگی وحشتناک پیدا میکنند مغز استخوان هم احساس فشردگی و بعد از مدتی حتی موقع  فشار  عصبی حس این ایجاد میشه که انگار ی نخی داخل استخو کشیده میشه که در واقع رگای عصبی که حس میشه دیگه. اگر فشارهای عصبی ادامه پیدا کنه دیگه با کوچکترین فشار عصبی اون حالت ایجاد میشه .

معمولا بعد لکه های سفید ایجاد میشه که پیسیه درواقع .

و هیچ درمانی برای این حالت نیست جز آرامش اعصاب ، شاید دارو ورزش  بهبود بده اما تا زمانی که فشار عصبیت کم نشه این وضع ادامه داره . اگه مشکلات واقعا بزرگ نیستن حرص نخور ، بله اگر خودت  آرامش نداشته باشی و درمان نکنی این حالت بهت باقی میمونه و با کوچکترین تغییر بدنت میلرزه و حتی کارای عادی هم نمیتونی انجام بدی .

من خودم این اتفاق افتاد برام و انقدر شرایط رو خواستم روبه بهبودی ببرم اما باز بهم میریزم موقع دعواها.

نمیترسونمت اما دست کم نگیر این حالتا رو . زندگی رو جوری تنظیم کن عصبی نشی

من همانم که پسندید و پسندیده نشد 🌸 چشم من ، چشم تو را دید ولی دیده نشد
از شدت فشار عصبی ایجاد میشه تا حدی که جدا از اینکه تمام ماهیچه ها انقباض و فشردگی وحشتناک پیدا میکنن ...

چقدر مدته بهبود بود شما دکتر رفتین میشه بیشتر راهنماییم کنین