گوشت و پیازو زردچوبه تفت میدی .آب میریزی نیم پز که شد رب سرخ کن بریز توش و لیمو عمانی بنداز نیم ساعت اخر.بادمجونا رو هم اخر اضافه کن جوری که مزه گوشت به خوردش بره ولی له نشه. کم سرخش کن
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بادمجان رو پوست که گرفتین نمک بزنین که زهرش بره .گوشت رو جدا درست کنید و بعد بادمجونا رو بشورید و خشک کنید سرخشون کنید گوجه ریز هم میخواد اونا رو هم سرخ کنید گوشت که تقریبا آماده شد گوجه ها رو بریزید داخلش و رب گوجه رو من جدا سرخ میکنم و اضافه میکنم بهش بادمجونا رو سرخ کنید آخر که دیگه خورشت کامل آماده شده بهش اضافه کنید که چند غل بخوره زودتر بریزد بادمجونا له میشن
پیاز رب ادویه سر خ کن یه لیوان اب بریز توش بادمجوناتو که قبلا سرخ کردی بچین توش یه سیب زمینی نصف کن بزار توش یه گوجه هم نصب کن بریز توش درشو بزار درست بشه ابش تموم بشه
همیشه فکر میکردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدمهائیه که باعث میشن احساس تنهایی کنی.
پیازو تفت بده گوشت تکه ای بهش اضافه کن زردچوبه و فلفل و سیر بزن بهش دو قاشق رب اضافه کن همرو سرخ کن آب بریز توش بزار ۳ ساعت بپزه نمک و زعفرون بزن و کمی ابلیمو .بادمجونای سرخ کرده رو بچین روی خورش گوجه ها ی سرخ کرده هم بچین روش درشو ببند بزار یک ساعت باهم بپزه.