2777
2789
عنوان

آنتی تی پی او بالا و بارداری،بیاین دلداریم بدین،میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 33 پست
چیکار کردی برای تیروییدت

قبل ماه رمضون رفتم سونو و آز دیدم آزمایشم زیاد تغییر نکرده

اما سونوم خیلی داغون شد.دوباره رفتم طب سنتی و الان دارم اجرا میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوسال دارو خوردم و رفتم دکتر هیچی نشد که فقط بدتر شد،یعنی گره هام بیشتر شد کیست بزرگتر و... ول ک ...

ادامه بده ولی تو باردار شدن فکر نکنم تاثیر بزاره چون خاله همسرمم اونم گره داشت تیروییدش و دارو می خورد با اولین اقدامم باردار شد ولی الان که یکساشه بچش خیلی عود کرد تیروییدش رفت جراحی کرد

ولی حتما ادامه بده طب سنتی رو و برای باردارشدنت نگران نباش

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من anti tpo500دارم یه دکتره گفت احتمال سقط تواکه ازدیکران یه درصدباشه ازتودودرصده

الان بارداری؟ماه چند؟

راستش من امروز یچیزایی خوندم خیلی دلم گرفت،پنج شیش ساله ازدواج کردم البته نامزدیم طولانی بود،سنمم داره میره بالا

میترسم اگه خدای نکرده سقط داشته باشم خیلی دیر میشه برام

ادامه بده ولی تو باردار شدن فکر نکنم تاثیر بزاره چون خاله همسرمم اونم گره داشت تیروییدش و دارو می خو ...

آره کیست اینا روبارداری اثر نداره

آنتی تی پی اوم بالاست از این میترسم

خر شدم نشستم تو نت راجع بهش مطلب خوندم ترسیدم

بخاطر سقط نترس

بعد این احتماله و اینم مثل خیلی از شرایط دیگه می گن یه درصدی بیشتره  بهش فکر نکن تی اس اچت رو حد نرمال نگه دار برو اقدام

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من تیروئیدم نرمال بود اما آنتی تی پی ا بالایی داشتم که دکتر گفت اگر خواستی باردار بشی قرص لووتیروکسین مصرف کن الان هم اواخر ماه ششم بارداری هستم و همچنان لووتیروکسین مصرف میکنم ضمن اینکه دکترم برای جلوگیری از امبولی برام آسپرین تجویز کرده