2777
2789
عنوان

مادر و مادر شوهر+صندلی جلو😁

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلا هر کسی بزرگتر از من باشه جلو نمیشبنم...مادر شوهر ،مادر،خواهر شوهر ،اگرم نشینن منم میرم پیششون ...

خب اونجوری به شوهر آدم توهینه مگه راننده اس ؟ همه برن عقب من اصرار میکنم نزومدن میرم میشینم

وا معني نداره همسر راننده بايد جلوبشينه  اصصلا درست نيست  مادر جلو بشينه از حالا عادت ن ...

😯😯😯😯😯😯چه بحرانی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

مادرشوهر منم بدون تعارف خودش میره جلو ولی مامانم باشه میره عقب من دوس دارم همیشه خودم جلو بشینم چیکار کنم اگه هم بشینم میترسم ناراحت بشن😞تازه هم بعد از مدت ها اشتی کردیم نمیشه چیزی بگم

دخترم نفسمه 
من مامانم اصلا جلو نمیشینه میگه زو و شوهری جلو باشید راحت ترید ولی مادر شوهرم تو ماشین پسراش جلو می ...

من همیشه میگفتم من عقب حالم بدمیشه حالت تهوسرگیچه میگیرم واقعاهمینجوریم😁

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍

من همیشه به مادرشوهرم تعارف میکنم یک بار شوهرم اومد دنبالم کلاس داشتم مامانشم کار داشت تو شهر باهاش اومدمادرشوهر جلو نشسته بود حتی یه سلام نکرد از پنجره انقد پر غرور نشسته بود فقط میگی سوار پورشه نشسته 😂 منم رفتم صندلی پشت نشستم خودمم زدم به خواب ببینم با شوهر م چی میگن 😂

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........

به نظرم شعور خود اونا باید برسه نشینن 

من هربار به مادر شوهرم اصرار میکنم

نمیاد میگه من تو جوونیام باید کنار بابای بچه ها جلو میشستم که تا دلتون بخواد نشستم الان شما ها باید کنار هم بشینین .

من مامانم خودش سختشه جلو بشینه

ولی مادرشووهرم بدون تعارف میره جلو

اتفاقا من خوشحالترم عقب ک میشینم شوهرم زیاد باهام حرف نمیزنه ولی جلو بشینم سرمو میخوره

یه سری هم اوایل عقدمون مادرشوهرم با تعارف و اصرار هم حلو نمیشست بعد بردیمش مسافرت 6 ساعته همراهمون واسه رفتن نیمد جلو ولی برکشتن خودش رف جلو نشست 

موقع پیاده شدن گف دیگه من غلط بکنم جلو ماشین این بشینم از سر درد دارم میمیرم😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی همچنان جلو میشینه ها😐

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
مادرشوهرم ک میپره جلو  ولی مامانم وقتی من هستم عقب میشینه

مادرشوهر منم. اصلا تعارف نمیکنه. البته پاهاش درد میکنه. ولی یه تعارف بزن. ماه اخر بارداری هم بودم تعارف نمیکرد.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض