2777
2789
عنوان

مادر و مادر شوهر+صندلی جلو😁

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 75 پست

من مجردم ولی یه وقتایی که اطرافیان رو میبینیم مامانم میگه وااای دختره چقدر پررو بود رفت نشست جلو و مامانش نشست عقب   

آخه چه فرقی میکنه !!!

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم خودش سختشه جلو بشینه ولی مادرشووهرم بدون تعارف میره جلو اتفاقا من خوشحالترم عقب ک میشینم ...

وای مردم از خنده خیلی خوووب بووود یهدموقع هایی شوهر منم خیلی حرف میزنه تو دلم میگم وای چقدر حرف میزنه سرم رفت 😂😂😂😂😂

من به هردوشون تعارف میکنم جلو بشینن اگه باهم باشن که هردو عقب ولی اگه تنها باشن مامانم جلو میشینه ول ...

چه جالب, من مادرشوهرم یکمم میترسه از جلو نشستن, من  تعارف میکنم همیشه بهش, گاهی جلو میشینم(مثلا وقتایب حوصله حرف زدن ندارم) گاهی هم واسه اینکه تنوع بشه پیشش میشینم, شوهرمم در هر حالت هبچی نمیگه, نقشی نداره کلا

ولی مامانم توقع داره حتما کنارش بشینم چون جلو نمیشینه, چی بگم والا

مادر شوهرو خاهر شوهرو .. عقب اما پدر شوهر و برادر شوهر باشن اونا میرن جلو  شوهرم میگ مردن زشت ...

خب راست گفته واقعا زشته منم قبلا میرفتم جلو مرد هم که بود یه بار داداشم بهم گفت بهش فک کردم دیدم واقعا راس میگه

دخترم نفسمه 
من همیشه به مادرشوهرم تعارف میکنم یک بار شوهرم اومد دنبالم کلاس داشتم مامانشم کار داشت تو شهر باهاش ...

نمیدونم چرا بعضی مادرا اینجورین, گمونم دلشون از چیز دیگه ای پره, وگرنه ما چکارشون داریم اخه

مهمون هميشه عقب مى شينه، حالا هر كى مى خواد باشه! تنها كسى كه هميشه جاى خودم رو بهش مى دم، پدرشوهرمه، چون خيلى دوستش دارم. پدرم رو خيلى سعى كردم جلو بشونم، خودش صندلى عقب رو انتخاب مى كنه. 

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.