بارانامامانم مدیر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 عنوان روم نمیشه | مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 88 پست سلام مامانا میخوام یه چیزی بپرسم روم نمیشه چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟. 1397/05/11 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نهالمممممممم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 2207 😂😂😂🤭🤭 باورکن بخودمون صداخفه کن وصل میکردیم یوقت خانوم بیدارنشن کاملادرسکوت کامل که کوفتمونم میشه😆 حرفی که توی عصبانیت زده میشه توآرامش بهش فکرشده پس ساده ازش نگذر😔
11963 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 4632 باورکن بخودمون صداخفه کن وصل میکردیم یوقت خانوم بیدارنشن کاملادرسکوت کامل که کوفتمونم میشه😆 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 نمیدونم بعد از دو سال هم هی بیدار میشه یا نه چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 باورکن بخودمون صداخفه کن وصل میکردیم یوقت خانوم بیدارنشن کاملادرسکوت کامل که کوفتمونم میشه😆 آخی😂😂بی صداک افتضاحه وای ک چقدسخته بچه داری خوبه ک فعلا ندارم خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
11963 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 4632 نمیدونم بعد از دو سال هم هی بیدار میشه یا نه نه عزیزم نمیشهالان بچه من دیگه از 1سالگی شبی یک یا دوبار بیدار میشهاگه شام خوب بخوره که اصلا تا 8 صبح بیدار نمیشه 😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
11963 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 4632 آخی😂😂 بی صداک افتضاحه وای ک چقدسخته بچه داری خوبه ک فعلا ندارم نیار فعلا 😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 خب الان اگه بیدار بشه چه جوری میخوابه؟؟بغلش میکنین؟ چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.
نهالمممممممم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 2207 نمیدونم بعد از دو سال هم هی بیدار میشه یا نه والابراماکه بیدارمیشه امادرکل احتیاط کن خواهرمن😆😅انجام بده گناهش پای من اگه شیردادی بهش😆😅😆😅😁😁😁 حرفی که توی عصبانیت زده میشه توآرامش بهش فکرشده پس ساده ازش نگذر😔
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 نیار فعلا چشم چون سنم کمه خیلی هم بلدنیستم ازنوزادهم ک هنوز گردنش شله میترسم.بچه داداشم الان دوماه دنیااومده فقط دستاشوگرفتم.میترسم خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
11963 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 4632 خب الان اگه بیدار بشه چه جوری میخوابه؟؟بغلش میکنین؟ میذاشتم روی پاولی الان میگه روی پا نمیخوابممیذارم.توی تختش خودش میخوابه 😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
نهالمممممممم عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 2207 آخی😂😂 بی صداک افتضاحه وای ک چقدسخته بچه داری خوبه ک فعلا ندارم حالشوببرکه بچه های الان عین جن میمونن انگارکه بهشون ایان میشه امشب خبراییه😆😅😆😅 حرفی که توی عصبانیت زده میشه توآرامش بهش فکرشده پس ساده ازش نگذر😔
11963 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 4632 چشم چون سنم کمه خیلی هم بلدنیستم ازنوزادهم ک هنوز گردنش شله میترسم. بچه داداشم الان دوماه دنیااومده ... منم اینطو بودمعادت میکنیمجبوری یاد بگیری 😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
11963 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 4632 حالشوببرکه بچه های الان عین جن میمونن انگارکه بهشون ایان میشه امشب خبراییه😆😅😆😅 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😃😃😃😃 😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
faaeezee عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 1593 حالشوببرکه بچه های الان عین جن میمونن انگارکه بهشون ایان میشه امشب خبراییه😆😅😆😅 😂😂😂 خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
بارانامامانم مدیر استارتر عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 993 میذاشتم روی پا ولی الان میگه روی پا نمیخوابم میذارم.توی تختش خودش میخوابه ممنونم پس فعلا کاری نمیشه کرد چرا هرکار میکنم باز خودم مقصر میشم؟؟؟.