2777
2789
جونم برات بگه برامن که یهووسطاش پامیشدبدوبدومیرفتم شیرمیدادم ومیخابوندمش خوچیکارکنم😕اصلاچه مشقتاکه ...

مگه بده ک تواون حالت ب بچه شیرداد؟

ازنظرمذهبی؟یاپزشکی؟

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.
هم بعدش مشکله هم وسطا ش هی بچه بیدار میشه خمش استرس

خب نکنین اینکارو میدونم نمیشه ها خیلی سخته اماتحمل کن ب خاطربچه ت

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر همین دیر به دیر رابطه داریممممم

چقدسخت🙈

مگه بده ک تواون حالت ب بچه شیرداد؟ ازنظرمذهبی؟یاپزشکی؟

منگه اعتقاد ندارم به این چیزا

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
منگه اعتقاد ندارم به این چیزا

اولین بارم بود ک کلا میشنیدم.جالبه ولی الکی همونجوری ک آدم هست ب بچشم شیربده😁

خب نکنین اینکارو میدونم نمیشه ها خیلی سخته اماتحمل کن ب خاطربچه ت

😕😕😕😕😕😕😕😕

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
نباباخوب اگه میومدماروتواون وضع میدیدکه بدتربود

😂😂😂🤭🤭

اولین بارم بود ک کلا میشنیدم.جالبه ولی الکی همونجوری ک آدم هست ب بچشم شیربده😁

😂😂😂😂😂😂😂

کلا راحت باش

سخت.نگیر

کم.استرس و مشکلات توی جامعه داریم

استرس اینم بهمون اضافه بشه؟

دیگه واقعا جوونی نمونده