الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید بسنجی دقیق یه زمانی جدایی سخته یه زمانی ادامه سخت تره خصوصا که طرفت به شدت بدبین دهن بین وبی اراده باشه بعدمن2باردیگه ازدواج کرد بابهانه هایی ک برامن داشت بعدی هم طلاق گرفت سومیرم همونجا ک خاستگاری کردنو بله گرفتن مستقیم برده سرخونه زندگیش به عقدو اشنایی و نامزدی نرسیده
من افتضاح بود ۲۲ سالم بود.حضمش برام سخت بود. فقط گریه میکردم.حرف و حدیث مردم و فامیلم مث چکش تو مغزم بود.اما بعد چند سال ازدواج کردم خدا بهترین پسر دنیارو داد به من. انقدر محبت و لطف میکنه که همش فک میکنم خوابم. من رفتم سمت خدا با جون و دل .خدا هم دست خالیم نزاشت
میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
باید بسنجی دقیق یه زمانی جدایی سخته یه زمانی ادامه سخت تره خصوصا که طرفت به شدت بدبین دهن بین وبی ار ...
ادامه سختتره ولی هر چی فکر میکنم فایده نداشت من بهترین زن دنیاهم میشدم اون به شدت سرد و بی عاطفه کینه ای سختگیر پرتوقع بود و سر یه بحث کوچیک فحشای رکیک میداد. من وسواس شدید گرفتم تو اون زندگی ولی بازم عذاب وجدان دارم
ببین عزیزم یه زمانی طرف وسوسه میشه یه غلطی میکنه اگه مطمئنی باید حسابی کارت سفت بگیری ازش تعهد بگیرو حق طلاق و اینا... بعدم ببین ذاتش اگه خراب نیست میشه درستش کرد ولی ذات خراب درست نمیشه با مشاور خبره و دلسوزم مشورت کن