2777
2789
سلام.... خانما شماهم تو پروسه جدایی و بعد اون یاد اشتباهاتتون میفتین عذاب وجدان میگرفتین ؟

چجوری باهاش کنار اومدین؟الان زندگیتون خوبه؟

حالتون خوبه؟من میترسم از آینده دارم دیوونه میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدبد بودو وحشتناک کابوس بود زندگیم ک یاد اوریش عذابم میده ک باکی زندگی میکردم کلا اززندگیم حذفش کردم حتی چهرشودرست یادم نیست الانم7ماهه مجد  ازدواج کردم 7سال پیش عقد کردم 4سال پیش جداشدم

خدایا بخاطر همه چی شکر

باید بسنجی دقیق یه زمانی جدایی سخته یه زمانی ادامه سخت تره خصوصا که طرفت به شدت بدبین دهن بین وبی اراده باشه بعدمن2باردیگه ازدواج کرد بابهانه هایی ک برامن داشت بعدی هم طلاق گرفت سومیرم همونجا ک خاستگاری کردنو بله گرفتن مستقیم برده سرخونه زندگیش به عقدو اشنایی و نامزدی نرسیده

خدایا بخاطر همه چی شکر

من افتضاح بود ۲۲ سالم بود.حضمش برام سخت بود. فقط گریه میکردم.حرف و حدیث مردم و فامیلم مث چکش تو مغزم بود.اما بعد چند سال ازدواج کردم خدا بهترین پسر دنیارو داد به من. انقدر محبت و لطف میکنه که همش فک میکنم خوابم. من رفتم سمت خدا با جون و دل .خدا هم دست خالیم نزاشت

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
باید بسنجی دقیق یه زمانی جدایی سخته یه زمانی ادامه سخت تره خصوصا که طرفت به شدت بدبین دهن بین وبی ار ...

ادامه سختتره ولی هر چی فکر میکنم فایده نداشت من بهترین زن دنیاهم میشدم اون به شدت سرد و بی عاطفه کینه ای سختگیر پرتوقع بود و سر یه بحث کوچیک فحشای رکیک میداد. من وسواس شدید گرفتم تو اون زندگی ولی بازم عذاب وجدان دارم

بيا تو تاپيك من بهم كمك كن😢

ببین عزیزم یه زمانی طرف وسوسه میشه یه غلطی میکنه اگه مطمئنی باید حسابی کارت سفت بگیری ازش تعهد بگیرو حق طلاق و اینا... بعدم ببین ذاتش اگه خراب نیست میشه درستش کرد ولی ذات خراب درست نمیشه با مشاور خبره و دلسوزم مشورت کن

اگه فکر میکنی اشتباه هایی داری که از فکر بهشون عذاب وجدان میگیری جدانشو بعدا داغون میشی

اشتباهام بزرگ نبود... طرف مقابلم خیلی کینه ای بود خیلیییی همش گذشته رو شخم میزد تا یه کوچکترین بحثی میشد همش دنبال انتقام بود. عاشقش بودم خیلی