2777
2789
عنوان

خانمای مطلقه تورو خدا بیاین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 45 پست

انشالله که خدا قلبتو سرشار از ارامش کنه

و نفرت اونو تو قلبت بندازه که بتونی بدهی هاشو پررنگ ببینی نه اشتباهات خودتو

مطمئن باش زندگی خوبی پیش رو خواهی داشت 

الان جامعه فرق کرده دید کسی به طلاق بد نیس

میتونی اینده خوبی داشته باشی

یا برگردی تا اخر عمر اذیتت کنه همسرت

دخترم برای دیدنت لحظه شماری میکنیم😍خدایا خودت نگهدار تو💕باش😍دخترنازم خوش اومدی به زندگیمون😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگر بدی هاش زیاد بودن بیخیالش شو...مدام به بدیاش فکر کن

خودش هم اصرار به طلاق داره من حتی مهرم بخشیدم چهار بار سه ماه  دوماه ولم کرد رفت خرجی نداد من انداخت بیرون ازخونه اونم چون وسواس شدید داشتم کارام نمیتونستم بکنم

طلاق بگیر اینجورادم بدرد نمیخوره

طلاقم داد تموم شد.... همش خانوادش دخالت میداد تو کوچکترین بحثامون... من میشستم با آرامش حرف میزدم با خودش مشکل حل شه یا اصلا جواب نمیداد یا توهین میکرد یا حرف زور میزد یکاری میکرد صدات دربیاد آخرم طلبکار که داد میزنی باید طلاقت بدم. اصلا نمیشد منطقی باهاش صحبت کرد 

طلاقم داد تموم شد.... همش خانوادش دخالت میداد تو کوچکترین بحثامون... من میشستم با آرامش حرف میزدم با ...

مهریتوگرفتی؟؟ 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
من افتضاح بود ۲۲ سالم بود.حضمش برام سخت بود. فقط گریه میکردم.حرف و حدیث مردم و فامیلم مث چکش تو مغزم ...

چجوری شرایط ازدواج مجددت فراهم شد. من همش میترسم بدبخت و تنها بمونم

اینقدبد بودو وحشتناک کابوس بود زندگیم ک یاد اوریش عذابم میده ک باکی زندگی میکردم کلا اززندگیم حذفش ک ...

عزیزم میشه بگی مشکلاتت چی بود و چجوری دوباره تونستی ازدواج کنی شرایطتت موقع ازدواج مجدد چی بود الان راضی هستی خواهش میکنم بگو

چجوری شرایط ازدواج مجددت فراهم شد. من همش میترسم بدبخت و تنها بمونم

من رفتم دانشگاه بعد یه شغل پیدا کردم خودمو تو جامعه جا دادم. بعد با یکی آشنا شدم البته یه سال بعدش. اخلاق و رفتار خوبی باهاش داشتم.ایمانم قوی بود و خودمو در اختیارش قرار ندادم.از نجابتم خوشش اومدو چند سال بعدم باهم ازدواج کردیم و خدا رو شکر خوشبختیم. زیارت عاشورا آیت الله حق شناس و پیدا کن ۴۰ روزه بعدش خوشبخت میشی ازدواج میکنی.شک نکن

میشه لطف کنید واسه مامان و بابام و برادرم یه صلوات بفرستید مشکلشون حل شه. خدا هم مشکلاتونو حل کنه انشالله
من رفتم دانشگاه بعد یه شغل پیدا کردم خودمو تو جامعه جا دادم. بعد با یکی آشنا شدم البته یه سال بعدش. ...

چندیال طول کشید از آشنایی تا ازدواجتون خانومی... خداروشکر خوشبخت باشید همیشه الهی

نه چند ماه قبل طلاق مجبورم کرد ببخشم گفت یا طلاق یا ببخش

الان پشتوانه مالی داری؟؟ 

شوهرمنم همینومیگه 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹