2777
2789
عنوان

کمک کنید برای خرید عطر

176 بازدید | 26 پست

من یه عطر چهارفصل میخوام، میخوام هدیه ببرم و سقف قیمتش تا60تومن باشه 

شما چی پیشنهاد میدین زنونه ام باشه 

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چنده قیمتش؟ پخش بو دارع؟؟

بوداره  یعنی خودم بوشو دوست داشتم ماندگاریش خوبه

شصت یاهفتاد تومن میشه  

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بوداره  یعنی خودم بوشو دوست داشتم ماندگاریش خوبه  شصت یاهفتاد تومن میشه   &nbs ...

مرسی عزیزم، فقط نمیخوام خیلی شیرین باشه چون سلیقه طرفو میدونم شیرین دوس نداره اصلا

چون من الان یکسال میشه که عطر نخریدم الان باید شصت تومن باشه قیمتش

من یه زمانی بیست تومن میخریدم اینو

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چون من الان یکسال میشه که عطر نخریدم الان باید شصت تومن باشه قیمتش  من یه زمانی بیست تومن میخر ...

جعبش سبزه؟؟ چند میله؟؟

برو مغازه بگو عطر میخوای که حدوداً قیمتش شصت تومن باشه یه تعداد عطر برات مغازه دار میاره که بو کنی هرکدومو خوشت اومد میتونی برداری این طوری انتخاب کنی راحت تری 

برو مغازه بگو عطر میخوای که حدوداً قیمتش شصت تومن باشه یه تعداد عطر برات مغازه دار میاره که بو کنی ه ...

من خودم خیلی سخت پسندم میترسم با رنج قیمته من عطر خوشبو گیرم نیاد