الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام وقت بخیر کسی میدونه چطوری میشه از. دکتر شهلا فانی وقت گرفت و اینکه صبح هست یا بعداظهر چه روزایی؟؟من دزفولم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن که نوبت بگیرم اگه کسی میدونه لطفا اطلاع بده مرسی
عزیزم هردوتا نوبت حضوری میدن دکتر دهقان سه و نیم اونجا باش نوبت بگیر واسه همون روز دکترفانی دو و نیم اونجا باش نوبت بگیر ولی خود دکتر دیر میاد به بازدار ها واسه همون روز نوبت میده ولی بقیه مریضا ممکن ی روز دیگه نوبت بدع
فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
عزیزم هردوتا نوبت حضوری میدن دکتر دهقان سه و نیم اونجا باش نوبت بگیر واسه همون روز دکترفانی دو و نیم ...
سلام عزیزم
میگن آریا ۶ تومن با دستمزد دکتر و اتاق و اینا میشه
شما چقدر عمل کردی؟
شکم اول دیگه؟
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤