2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن برا سزارین شکمو به شکل بدی قشار میدن، نمیدونم تو اتاق عمل انجام میدن یا ریکاوری؟ نگفتی فرق مهر ...

مهر کلا گرونتر والا نمیدونم دلیلش چیه

توی اتاق عمل فشار میدن

توی ریکاوری فشار میدن

توی بخش هم فشار میدن

هنوز بیحسی داری و درد نمیاد

سلام وقت بخیر کسی میدونه چطوری میشه از. دکتر شهلا فانی وقت گرفت و اینکه صبح هست یا بعداظهر چه روزایی؟؟من دزفولم هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن که نوبت بگیرم اگه کسی میدونه لطفا اطلاع بده مرسی 

هلیا دخترم  عاشقتم  
سلام دوستان  قیمت  جدید سزارین  بیمارستان خصوصی اهواز چنده کدوم دکتر خوبه مرسی از ر ...

عزیزم دکتر فانی و دهقان واسه سزاریت عالین فانی 4 تومن دهقان نزدیک 5

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
مرسی از لطفتون شماره همراه یا مطب ازشون نداری

عزیزم هردوتا نوبت حضوری میدن دکتر دهقان سه و نیم اونجا باش نوبت بگیر واسه همون روز دکترفانی دو و نیم اونجا باش نوبت بگیر ولی خود دکتر دیر میاد به بازدار ها واسه همون روز نوبت میده ولی بقیه مریضا ممکن ی روز دیگه نوبت بدع

خانما الان هرینه سزارین تو بیمارستان اریا اهواز چنده .من دکترم مسیحیه 

من فروردین زایمان کرذم هم تختی هام مسیحی بودن پنج و نیم بود

عزیزم هردوتا نوبت حضوری میدن دکتر دهقان سه و نیم اونجا باش نوبت بگیر واسه همون روز دکترفانی دو و نیم ...

سلام عزیزم

میگن آریا ۶ تومن با دستمزد دکتر و اتاق و اینا میشه

شما چقدر عمل کردی؟

شکم اول دیگه؟

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
عزیزم هردوتا نوبت حضوری میدن دکتر دهقان سه و نیم اونجا باش نوبت بگیر واسه همون روز دکترفانی دو و نیم ...

سلام عزیزم 

من دکترم فانیه، شنیدم دهقان دستمزد توی مطب نمیگیره، ب نظرت برم سمتش یا دستمزدشو میاره رو هزینه بیمارستان؟