2777
2789
عنوان

شستن کودک بعد از ادرار

2394 بازدید | 17 پست

دختر دارها یه سوال؟ شما بچه ها تون رو از وقتی از پوشک گرفتید بعد از هر ادرار میشوید و با دستمال خشک میکنید؟ یافقط آب میگیرید؟ 

نمیدونم چه کاری درسته! راهنمایی کنید لطفا

خواهر من همیشه با آب میشوره

کی می‌رسد آن زمان که تو را نظاره کنیم، ما تورا بنگریم با پرچم برافراشته و تو مارا بنگری در حالی که بر گردت حلقه وار، تو را در میان خود چون نگینی دربرگرفته ، تو امام همه باشی. حضرت بقیه الله ( عجل)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همون موقعی که دخترم دنیا اومده چه ادرار کنه چه پی پی هر دفعه میشورمش دستمال مخصوص داره با اون هم خشکش میکنم وازلین بچه  میزنم هر دفعه 

اصلا امکان نداره نشورمش و وازلین نزنم. فقط وقتی جایی مهمون بودم که امکانش نبوده با دستمال مرطوب تمیزش کردم . 

ی پارچه نخی گذاشتم براش کنار هر بار ک میشورمش دستمالو میشورم پهن میکنم خشک بشه .دستمال کاغذی خودش انواع میکروبه اونم برا دختر ب اون لطافتی شمام دو سه تا دسمال نخی خوشگل براش درس کن هر بار خشکش کنی مهمونی هم ک بودین با قسمت بالایی شورت خشکش کن ک خدایی نکرده بد نباشه