اره عزیزم من بودم پیاده روی کن روزی نیم ساعت تند اونوقت بدنت عادت میکنه
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات اصلا حال ندارم بعدشم من همش توخونه درحال کارکردنم دوتادخترکوچیک دارم
پس حتما ورزش کن و مدام نفس عمیق بکش
من تا حالا 160 شده حمله قلبی کردم ولی واقعا خدا شفام داد
خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش. درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
وای جدی؟114بنظرت زیاده؟نمیدونم چرا اینقد تپش قلب دارم بی حوصله ام قرص نورتریپترین میخورم مثلا آرام ب ...
من یه مدت وراپامیل خوردم بی فایده بود بعد دکتر بهم امپرازول داد اصلا نخوردم فقط بیخیالش شدم و خدااییش از حرصام کم کردم بعدم تا 100 طبیعیه نگران نباش
آخه ضربان شوهرم 70ازمن صدبه بالا اما من خیلی اضطراب دارم غمگینم بیحالم
از استرسم هست کلا وقتایی که بی خیالی پایینه