2777
2789
عنوان

کیا دارن عشق حرف حالیش نمیشه رو میبینن☺☺🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اوکیا آخرش داغونه گند زد به کل سریال پسره مرد دختره یه طرف...بچه شون خیلی ناز بود فقط😍

ب دلم مینشستن اونا😊

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
از اونام خوشم نمیومد😥 من اوکیارو خیلی دوس داشتم.غنچه های زخمیم خوبه

غنچه های زخمی رو تا نصفه دیدم تا اونجایی که زنه به دختره پیشنهاد کار میده مال ۲ سال پیشه یادم نمیاد....ولی دختر خدمتکاره خیلی خوشگل و ریزه میزه و بوره....نمی دونم آخرش چی میشه ولی آرزوش بود مثل اون دختره صاحب همه چی بشه طراح معروفی بشه

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌

ترکیه م سریال میسازه.اینام پدرو میسازن😁😁😂

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
غنچه های زخمی رو تا نصفه دیدم تا اونجایی که زنه به دختره پیشنهاد کار میده مال ۲ سال پیشه یادم نمیاد. ...

اووون غنچه های زخمی نبوود که .نبرد گلها بود

غنچه ضخمی همون بچه های یتیمن

کلا روایته دختر بور با پسر چشم ابرو مشکی خاص میشن به همم میان😁

اصن ب پسر چشم ابرو مشکی همه چی میاد😐😂

😁نوچ قبول کن دختر بور بیشتر بهش میاد کلا زوج تو چشمی میشن...

صد در صد خودت بوری😂