asal_i مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عنوان کیا دارن عشق حرف حالیش نمیشه رو میبینن☺☺🤨 | مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 45 پست بابا دلمون خواست خب.ایش😁😁 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸" 1397/05/10 | 23:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7221 نميدونم چرا تركيه هرچى پسر پولداره عاشق گدا گشنه ها ميشه 😄 وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 دختره پارسال تابستون انقدر چاق شده بود داشت می ترکید ۷۳ کیلو بود بعد لاغر کرد الانم با مورات دالکلیچ ... الان طرفداراش ببینن ترورت میکنن😂 نصف نی نی سایت هواخواشن حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
zahi1999 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4246 😐😐😐😐 قشننننگ زندگیشونم مثل فیلماشونه😅😅😅 نه خدایی تو فیلما ترکیه رو خیلی خوشگل نشون میدن..همه چی جذاب...آره کلا مردای ترک به عشق اعتقاد زیادی دارن...ارزش داره واسشون عشق... آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
zahi1999 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4246 الان طرفداراش ببینن ترورت میکنن😂 نصف نی نی سایت هواخواشن 😁اشکال نداره... آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 نميدونم چرا تركيه هرچى پسر پولداره عاشق گدا گشنه ها ميشه 😄 دقیقا.همینو بگو😐 ادم اینارو میبینه جوگیر میشه شوهر کنه.اما واقعیتارو میشنوه عقب نشینی میکنه🤣 حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
سپيدطلا عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 7221 دقیقا.همینو بگو😐 ادم اینارو میبینه جوگیر میشه شوهر کنه.اما واقعیتارو میشنوه عقب نشینی میکنه🤣 😂😂😂😂 وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
zahi1999 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4246 من دارم عشق اجاره ای میبینم ۱۲ اونو میبینم عشق اجاره ای یه سال و نیم پیش کلا تموم شده...سریال خیلی باحالی بود...مخصوصا دفنه و کورای😁آخه به زبان اصلیش یه چیز دیگس اینا دوبله کردن نچسب شده مخصوصا صدای دفنه عمر هم شده امید آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
zahra7265 عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 8027 مسخره شده خوشم نميا ازش ديگه مريم و قشر مرفه نگاه ميكنم مريم و چه ساعتي كدوم شبكه ميذاره خيلي دنبالشم ببينم
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 عشق اجاره ای یه سال و نیم پیش کلا تموم شده...سریال خیلی باحالی بود...مخصوصا دفنه و کورای😁آخه ... از اونام خوشم نمیومد😥من اوکیارو خیلی دوس داشتم.غنچه های زخمیم خوبه حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
hiiiiiis عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 307 دختره پارسال تابستون انقدر چاق شده بود داشت می ترکید ۷۳ کیلو بود بعد لاغر کرد الانم با مورات دالکلیچ ... باچیلاغرشده شخصی به گربه ای گفت پیشته وآن گربه پیشتید
محبوب75 عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 4817 مريم و چه ساعتي كدوم شبكه ميذاره خيلي دنبالشم ببينم شبكه جيم سريس ساعت٨ساعت ١٤تكرارشهقسمت ٣بود
asal_i مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 4038 مريم و چه ساعتي كدوم شبكه ميذاره خيلي دنبالشم ببينم مریم تازه شروع شده.من از gem series میبنم ساعت ۸ حتی اگه فرشته هم باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
zahi1999 عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 4246 از اونام خوشم نمیومد😥 من اوکیارو خیلی دوس داشتم.غنچه های زخمیم خوبه اه اوکیا آخرش داغونه گند زد به کل سریال پسره مرد دختره یه طرف...بچه شون خیلی ناز بود فقط😍 آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌