2777
2789
عنوان

کیا دارن عشق حرف حالیش نمیشه رو میبینن☺☺🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 45 پست

نميدونم چرا تركيه هرچى پسر پولداره عاشق گدا گشنه ها ميشه 😄

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره پارسال تابستون انقدر چاق شده بود داشت می ترکید ۷۳ کیلو بود بعد لاغر کرد الانم با مورات دالکلیچ ...

الان طرفداراش ببینن ترورت میکنن😂 نصف نی نی سایت هواخواشن

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
😐😐😐😐 قشننننگ زندگیشونم مثل فیلماشونه😅😅😅

نه خدایی تو فیلما ترکیه رو خیلی خوشگل نشون میدن..‌همه چی جذاب...‌آره کلا مردای ترک به عشق اعتقاد زیادی دارن...ارزش داره واسشون عشق...

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
نميدونم چرا تركيه هرچى پسر پولداره عاشق گدا گشنه ها ميشه 😄

دقیقا.همینو بگو😐 ادم اینارو میبینه جوگیر میشه شوهر کنه.اما واقعیتارو میشنوه عقب نشینی میکنه🤣

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
دقیقا.همینو بگو😐 ادم اینارو میبینه جوگیر میشه شوهر کنه.اما واقعیتارو میشنوه عقب نشینی میکنه🤣

😂😂😂😂

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
من دارم عشق اجاره ای میبینم  ۱۲ اونو میبینم

عشق اجاره ای یه  سال و نیم پیش کلا تموم شده...سریال خیلی باحالی بود...مخصوصا دفنه و کورای😁آخه به زبان اصلیش یه چیز دیگس اینا دوبله کردن نچسب شده مخصوصا صدای دفنه عمر هم شده امید

عشق اجاره ای یه  سال و نیم پیش کلا تموم شده...سریال خیلی باحالی بود...مخصوصا دفنه و کورای😁آخه ...

از اونام خوشم نمیومد😥

من اوکیارو خیلی دوس داشتم.غنچه های زخمیم خوبه

مريم و چه ساعتي كدوم شبكه ميذاره خيلي دنبالشم ببينم

مریم تازه شروع شده.من از gem series میبنم ساعت ۸

از اونام خوشم نمیومد😥 من اوکیارو خیلی دوس داشتم.غنچه های زخمیم خوبه

اه اوکیا آخرش داغونه گند زد به کل سریال پسره مرد دختره یه طرف...بچه شون خیلی ناز بود فقط😍