2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم موبر ویت یا کرم موبر صورت و‌بدن سینره! خیلی عالی و‌راحته استفاده اش! برای من که تا ۲ هفته تمییز میمونه بدنم! بستگی داره بعضیا بیشتر میمونه تازه وقتی مو‌درمیاد مثل اپیلاسیون نرم درمیاد و خیلی سفید و‌یکدست تمییز میمونه مخصوصا دست ها! امتحان کن یکبار 

ژیلت خیلی بده بعدش همش خارش داره

اره من قبلا اینطوری نبودم ولی الان اونقدر پاهامو میخارونم که زخم میشه از طرفی متنفرم حتی یکم بدنم مو داشته باشه  موهایه بدنمم بورو نازکه فکر نکنم لیزر جواب بده مگر اینکه واسه بیکینی و زیر بغل فقط برم

پودر واجبی اصلی هر دوهفته میزدم به شدت کم شد موهام، بدون درد بدون خونریزی، ولی الان دارم میرم لیزر

منم به واجبی حساسم زخم میشه بدنم اما دپی بهتره هر چند زیاد برام جالب نبود همون اپیلیدی خوبه

منم به واجبی حساسم زخم میشه بدنم اما دپی بهتره هر چند زیاد برام جالب نبود همون اپیلیدی خوبه

نباید بیشتر از ۵ دقیقه گذاشت، بیشتر بشه زخم میشه و‌حتما هم باید اصل باشهدنه پودرای توی بازار، اما خوب پوست هرکس یجوریه دیگه، هرکس یه راهی داره