2777
2789
عنوان

شك به خيانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 192 پست
خب منم همینو میگم دیگه تو عقد جدا میشد بهتر از اینه که بعد عروسی خدای نکرده به جدایی بکشه کار وقتی ...

آها من فکر کردم شما اشتباه فهمیدی🤗

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
مردا تنوع طلبن به قول خودشون زنشون تکراری شده!!

پس ماهم بریم تنوع کنیم والا چه رویی

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه بادشون نكرده كه يه كاري كرده باهاشون ولي به روش نيار مچشو بگير به روش بياري زرنگه يجوري دست به سرت ميكنه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
نميتونم بهش بگم دوستان...چون مثل هميشه گولم ميزنه...ميپيچونه...مثلا ميگه دادم به دوستم يا پسرخالم... ...

عزیزم  مگه ماشینه که به کسی قرض بده ؟این یه چیز شخصیه بعدش هم کدوم مردی حاظره به پسر خالش بگه من و زنم برا جلوگیری از چ روشی استفاده میکنیم 

جای ک ا ن د و م ها رو عوض کن دفعه بعد .🤔

بزار انقد بگرده تا آخرش مجبور شه بدون اونا کارشو بکنه و بعد طرف زرتی حامله شه بیفته به جون شوهرت 😏

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
چه میدونم والا خودشون میگن من باهاشون صحبت کردم اینطوری گفتن

چه توجیه مسخره ای پس ماهم بریم خیانت کنیم بگیم تنوع دوست داشتم😆😆😆😆

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...
مردا تنوع طلبن به قول خودشون زنشون تکراری شده!!

مردا گوه میخورن پس چرا ما تنوع طلب نیستیم بگو احمق ان احمق

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

کجا رفتی که شوهرت یه ماه تنها بوده؟!

اگه قهر بودی که معلومه دلش تو زندگی نیست

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

عزیزم مطمینی؟ شایدم از جعبش افتاده توی کشویی جایی. دقیق بگرد تو رو خدا

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤