2777
2789
عنوان

بریس پای پرانتزی ، طب نادر تهران

9402 بازدید | 28 پست

سلام وقت خوش ، من ۲۳ سالمه
یه مرکز تخصصی توانبخشی هست توی ستارخان هست که متخصص ارتوپدی و تجویز بریس و فیزیوتراپیو و.... هست که یکسری مشکلات مثل پای پرانتزی. ضربدری ، کف پای صاف و غیره بدون جراحی خوب میکنه میخواستم ببینم کسی برای پای پرانتزی و بریس گرفته؟ آیا راضی هست ؟ یکم راهنمایی کنید به اطلاعاتتون نیاز دارم ، ممنون

خواهر من مادرزادى راشيتيسم داشت دنبال جراحى و اين مسائل با گرونترين دكتر رفت كه بهش گفتند بيا جراحى كن. در آخر با هم رفتيم بيمارستان شفايحيي و اونجا گفتند مشكلت اصلا عمل كردنى نيست و جراحى اوضاتو بدتر مى كنه . گفتند تو ران هات چرخيده و نميشه كاريش كرد

خواهر من مادرزادى راشيتيسم داشت دنبال جراحى و اين مسائل با گرونترين دكتر رفت كه بهش گفتند بيا جراحى ...

خدا انشاءالله سلول به سلول تنشو شفا بده ، خب چی شد؟ چیکار کرد؟

یعنی پاش پرانتزیه؟

برای من کمه و زانوهام کمی چرخیدن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا انشاءالله سلول به سلول تنشو شفا بده ، خب چی شد؟ چیکار کرد؟ یعنی پاش پرانتزیه؟ برای من کمه و زا ...

ممنون عزيزم ديگه كارى نكرد يه وقتهائى زياد راه ميره زانوش درد مى گيره ولى باهاش كنار اومده ديگه

ممنون عزيزم ديگه كارى نكرد يه وقتهائى زياد راه ميره زانوش درد مى گيره ولى باهاش كنار اومده ديگه

ببخشید میتونم بپرسم
کدوم استانید؟

چند سالشه؟

چرا از بریس استفاده نکرد؟

بریس چیه گلم؟

امضات لايك.

بی اختیار سلام دوستم

بريس وسيله اصلاح ناهنجاري هايي است كه سعي دارد بدون جراحي درمان كند كه انواع مختلفي داره و براي جاهاي مختلفي به كار ميرود 

نظير پای ضربدری ، پرانتزی و...

امضات لايك. بی اختیار سلام دوستم بريس وسيله اصلاح ناهنجاري هايي است كه سعي دارد بدون جراحي در ...

پسر من پاش پرانتزیه یعنی با بریس خوب میشه؟

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
2سال

ببين بهترين زمانه براي اقدام ، تو اين سن بچه ها بهتر و سریعتر درمان میشن با همین بریس و بدون جراحی صد درصد جواب میگیرید و نه پای کمانی خواهد بود نه انحراف زانو و استخوان لگن اگر اقدام نکنید و به سن نوجوانی برسه دیگه این اتفاقات رقم نمیخوره ، امیدوارم پسرتون بهبودی کامل پیداکنه و شما هم پیگیر باشید