2777
2789
عنوان

بریس پای پرانتزی ، طب نادر تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 9403 بازدید | 28 پست
ببين بهترين زمانه براي اقدام ، تو اين سن بچه ها بهتر و سریعتر درمان میشن با همین بریس و بدون جراحی ص ...

الآن ی ساله داره دارو مصرف میکنه ،به ما گفتن اگه جراحی لازم داشته باشه بعد از دوسالگی انجام میدیم با دارو خیلی حالت پاش خوب شده ولی کامل ن،هنوز مشخصه ولی پیش هر دکتری میریم میگه خودش تا 3 یا 4 سالگی خوب میشه،ایندفه که رفتم حتما راجع به بریس باهاشون صحبت میکنم ممنون از راهنماییهای خوبتون

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
الآن ی ساله داره دارو مصرف میکنه ،به ما گفتن اگه جراحی لازم داشته باشه بعد از دوسالگی انجام میدیم با ...

خواهش ميكنم ، البته اونا راست گفتن معالجه بعد چهار سالگی انجام میشه که صد درصد با بریس خوب میکنن فعلا باید دارو مصرف کنه . زنده باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الآن ی ساله داره دارو مصرف میکنه ،به ما گفتن اگه جراحی لازم داشته باشه بعد از دوسالگی انجام میدیم با ...

ببر كلينيك ارتوپد فني 

اونها متخصص درمانش هستن

دكتر دارو ميشناسه

جراح عمل ميشناسه

اما متخصص ارتوپد فني درس خونده براي ساخت ابزارهاي كمكي ك ب ناهنجاري ها كمك ميكنه

يك مقدار بچه سختش ميشه اما تا كوچيك هست شكلدهي اسونتر هست

حتما ببرش خوب ميشه

اگه بدوني چ ناهنجاري هايي عجيبي رو خوب ميكنن!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ببر كلينيك ارتوپد فني  اونها متخصص درمانش هستن دكتر دارو ميشناسه جراح عمل ميشناسه اما متخصص ...

ممنون دوست خوبم،در این مورد اطلاعی نداشتم،لطف کردید 

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

يك مركز توي سيدخندان هست بنام كلينيك ارتوپدي فني آتل

همسر من پاش پرانتزي بود گفته بودن بايد عمل كنه ما رفتيم پيششون هم درد پاش كم شده هم انحرافش كم شده ما راضي هستيم خداروشكر ولي كاش ميشد بدون عمل در بزرگسالي هم صفر كرد اننحرافو

يك مركز توي سيدخندان هست بنام كلينيك ارتوپدي فني آتل همسر من پاش پرانتزي بود گفته بودن بايد عمل كنه ...

ببخشید میتونم بپرسم براشون چیکار کردن و دوره درمانش چقدره

خداوندا ، هرکسی رو به آروزوی قلبیش برسون ،ی گل دخترسالم و صالحم بهم هدیه بده😭😭😭
خواهر من مادرزادى راشيتيسم داشت دنبال جراحى و اين مسائل با گرونترين دكتر رفت كه بهش گفتند بيا جراحى ...

سلام  خواهرت چند  سالشه که چرخش لگن به داخل داره دخترم چرخش لگن به داخل داشت باورزش اصلاحی درستش کردم شاید امیدی برا خواهرت باشه خواستی بگو براش بفرستم

ممنونم عزیز دلم ، خواهرم الان ۳۰ ساله شده

سلام  مهراوه ۹ من بیشتر عمرم و صرف ورزش کردم برا همین حرکات ورزشی رو خوب میشناسم شاید تجربه ورزشیم کمک کرد چرخش لگن دخترم و خوب کنم دکتر به دخترم فقط شربت داد وگفت تا ۹سالگی خوب میشه الان ۲ سال و ۵ ماهشه دکتر میخواست تا ۹ سالگی با پای کج زندگی کنه باهاش ورزش اصلاحی  که از تو اینترنت دراوردم  انجام دادم وخوب شد به خواهرت بگو ورزش اصلاحی  انجام بده حتما پاش بر میگرده چون سنش زیاد نیست

سلام نمیگم این کارها بد نیست مطمنند یه متخصص هم این کار روها بهتون میگه ولی به نظر من پیش یه متخصص بری خیلی بهتره
من که برای صافی پای  خودم پیش یه متخصص ارتوپدی فنی رفتم یه صندل طبی برام درست کرد خیلی کمردردم بهتر شد در حالی که قبل از اینا همیشه کفش طبی می پوشیدم مشکلم برطرف نمیشد
https://payameavval.net/urlshare/1/28770.aspx

ببرکلینیک ارتوپدی فنی آتل اقایی دکتر خدایی

سلام انحراف پای همسر شما از صددرصد چند درصد درست شد و اینکه هزینه آتل ی مقدار بالاست ارزش داره ب نظرتون و واقعا تاثیری داره؟و‌اینکه همسرتون چند سالش بود