2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سه ماه این وضعیت ادامه داشت که بالاخره مامانمو طلاق داد و راحت شد اینجاشم بگم که با مامانبزرگم اینا یجا زندگی میکردیم همونطوری ادامه دادیم عمم تو خونه بود اون به ما میرسید من بچه مغروری بودم وقتی مامانم داشت از خونه میرفت بهش نگفتم نرو ولی پشت سرش خیلی گریه کردم😢😢😢

اونم قبول کرده بود ولی از وقتی که اومد هر روز بابامو پر میکرد که نمیدونم اینطور شد و اونطور شد تو خونه دعوا راه مینداخت بابایه ساده و بدبخت منم باور میکرد ...اونم یه پسر بدنیا آورد

تا اینجاش اگه کسی سوال داره بپرسه

بگو عزیزم بعد اگه مبهم بود میپرسیم.البته احساس میکنم مشکل پدرومادرتو قشنگ بازنکردی شایدم دوس نداری بگی

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
بگو عزیزم بعد اگه مبهم بود میپرسیم.البته احساس میکنم مشکل پدرومادرتو قشنگ بازنکردی شایدم دوس نداری ب ...

بخدا هیچ مشکلی نداشتن بزار بگم خب یروز بابام میره سوپری محل از اونجا به خونه میزنه که چیزی لازمه یا نه میگه مامانم پشت تلفن یجوری بله گفت 😕😕بخاطر اون به مامانم شک میکرد ..بنتظرتون این دلیل قانع کنندس؟؟

بخدا هیچ مشکلی نداشتن بزار بگم خب یروز بابام میره سوپری محل از اونجا به خونه میزنه که چیزی لازمه یا ...

نه حتما چیزی هست که شما نمیدونید یاپدرتون مشکل روانی خاصی داره مثل شکاکیت.

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

بالاخره بابام به حرف هیچکس گوش نداد....از اونجا ادامه بدم که گفتم یه پسر بدنیا آورد اون زنه ...بابام تا اونموقع نه به من نه به خواهرم نازک تر از گل نگفته بود بخدا ولی یروز ما (منظورم از ما ،مامانبزرگم و عمم و من که باهم تو طبقه دوم زندگی میکردیم پدربزرگم فوت شده )بیرون بودیم اومدیم خونه خواهرمم  بچه بود 4سالش بزور بود دیدیم یه طرفه صورتش کبود شده گفتیم چیشد گفت بابا زده😢😢😢اولین باری که از بابام دلم شکست اونموقع بود من بابامو خیلی خیلی دوس داشتم با اینکه مامانمو سره هیچی طلاق داده بود ولی چون بچه بودم و هیچی رو درک نمیکردم از مامانم بدم میومد