2777
2789
عنوان

اطرافتون چنین موردی بوده ؟!

322 بازدید | 16 پست

پسریو اطرافتون دیدین که عشقش یا کسی که باهاش ایندشو میدیده ولش کرده باشه ؟ چه حسی داشته و چقدر طول کشیده تا به زندگی عادی برگرده ؟ اون دخترو نفرین هم میکنه ؟
- متاسفانه من هم به ناچار باید تن به بی وفایی بدم .. 

داداشم عاشق دختر دوست مامانم شد .دختره الکیتز اومد ک من اونو مث داداشم دوست دارم دختره رفت شوهر کرد داداش منم برا اینکه ازین حال بد در بیاد براش زوری زن گرفتن زنو خسته کرد طلاق گرفت الان عشقشم پشیمونه ک چرا باهم ازدواج نکردن هر بار میبنتش اشک تو چشاس جم میشه ولی ب رو خودش نمیارع درضمن ب بهونه شوخیم باهم اسمس بازی میکنن😑😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشم عاشق دختر دوست مامانم شد .دختره الکیتز اومد ک من اونو مث داداشم دوست دارم دختره رفت شوهر کرد ...

این اس ام اس بازیا پایان خوشی نداره .. وابستشون میکنه ، امید میده بهشون .. تباه میشن خدایی ناکرده :(

اکثراااا 99 درصد سریعا با ورود کیس جدید قبلیو یادشون میره. زود گذره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.
اهش منو میگیره ..

بستگی داره آه بکشه یا آرزوی خوشبختی کنه ولی خب اگه آه بکشه بالاخره دنیا گرده من خیلی به این اعتقاد دارم

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
این اس ام اس بازیا پایان خوشی نداره .. وابستشون میکنه ، امید میده بهشون .. تباه میشن خدایی ناکرده :(

من ب داداشم میگم میگ اون نباید اس بده 😬دختره خودش وقتی میاد با داداشم قلیون میکشه مامانشم همونجا نشسته و باهم شوخیای دستی میکنن تازه دختره هم تو عقد ما چی بگیم اخه

اره واقعا یه پسر و دختری تو منطقه ما دختره بهشبی وفایی کرد پسره نفرین کرد که الهی بچه ای به دنیا بیاری که مایه ننگت باشه بعد دختره ازدواج کرد بچه اش که به دنیا اومد عقب مونده بود دومی هم عقب موندس ولی مسره ازدواج کرد و خوشبخت شد و الانم بچه داره چه قدم نازه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اره واقعا یه پسر و دختری تو منطقه ما دختره بهشبی وفایی کرد پسره نفرین کرد که الهی بچه ای به دنیا بیا ...

اینجور نفرین ها چقدر بده یه دوست دارم که پسر داییش خواستگارش بود خیلی هم پافشاری گرد طوری که دختر کلافه شده بود خلاصه پسره می‌بینه نمیشه میره با یکی دیگه می ازدواجد این دختر که دوست منه روز عقدشون نفرین میکنه ایشالله بچه دار نشه یا به سختی بچه دار بشه اون بنده خدا که بچه دار شد اما دوست من طفلی الان ده ساله که بچه دار نمیشه نی نی هاش میافتن خودش چندبار گفته اشتباه من نفرین بی جا دیگرانه براش دعا کنید