2777
2789
عنوان

اطرافتون چنین موردی بوده ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 16 پست

بله من شب و روز اون دختر و مادرشو نفرین میکنم شب و روز میگم خیر نبینی خوشی نبینی داداشم خورد شد شکست خدا دلشو بشکنه خدا کاری کنه عزیزش جلوش پر پر بزنه اگه داداشمو دوست نداشت باید از اول میگفت نه وابستش کنه الان یادم افتاد دلم آتیش گرفت😭😭😭😭داداشم تو ۲۲سالگی عاشق شد ۶سالگی با کلی رفتن خاستگاری ک واقعا و اصلا در حدمون نبودن و الکی خودشونو میگرفتن از اول گفتن باشه و نامزد بعد گفتن عقد شانس اوردیم قبل عقد بهم خورد وگرنه کلی مهریه باید میدادیم .... فقط برادرم موند و قرص اعصاب و حال بدش 😭😭😭😭😭خیر نبینی دختر خدا کاری کنه نه راه پس بمونه نه راه پیش خدا ناامیدت کنه 

اینجور نفرین ها چقدر بده یه دوست دارم که پسر داییش خواستگارش بود خیلی هم پافشاری گرد طوری که دختر کل ...

عاخی الهی واقعا هم بی جا بوده ولی ایشالا خدا بهش نی نی میده

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.