2777
2789
فداتشم ان شاالله حاجت روا بشی صلوات فرستادم..همه مشکلات حل بشه به زودی مادر بشی الهی

الهی شما هم همیشه سالم باشید و خدا بهترینها رو از همه نظر همسر فرزند ثروت سلامتی خوشبختی حال خوب تا همیشهصیبتون کنه بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س) ان شاالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

28

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

قربونت برم ان شاالله ممنونم دعا کن اسمم لیلا ازدواج خوبی کنم‌ دشمن شاد نشم

ای بهترین همسر به زودی زود خدا نصیبتون کنه با هم عقد و بعد ازدواج کنید و خوشبخت ترین بشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س)

شوهرت مکانیکه.قدش متوسطهدرآمدش عالی.رفتی پیشش تا ماشینت رو تعمیر کنی.جذب مهربونیت و انرژی مثبتت میشه ...

اسمم فرشته هست سلام میشه بگین من امسال یا کی حامله میشم چندتا بچه به دنیا میارم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست بلاخره میگیره چقدر زمان میبره تا درست بشه گواهینانه پایه دوش و برسخ به دستش الهی بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهرا (س) همیشه در کنار عزیزانتون سالم و بهترینا همراه با روزی حلال و فراوون نصیبتون بشه همیشه ان شاالله

خرداد

سال دیگه نانزد میکنی عزیزم نامزدتم قد بلندو خوش هیکله 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد 

حس ششمی هستی

نه عزیزم

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

امیدوام همینی که گفتی بشه

سال دیگه میای بهم میگی 

هر کسی راجبه ریزش مو سوالی داره لطفا منو تگ کنید کمکش کنم من با وجود تیروئید کم کار ریزش موهامو به حداقل ترین حالت ممکن دراوردم در مورد عفونت واژن م سوالی دارید راهنمایی کنم ۱۰ ساله متاهلم به غیر از یک بار عفونت نداشتم که با ابن روش به طور کامل درمان شدم و هرگز تکرار نشد