2777
2789
عنوان

ینی چی قبول میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 72 پست
واقعا؟ من ۲۹۰۰ مناطق اوردم، سهمیه هم ۸۰۰ برای زبان روسی.تهرانم.تهران میشم؟!

انشاالله ک میشی قبولی تو زبان خیلی راحته

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودمون تو همین استانیم

فک کردم تهرانی

اگه پذیرشش بومی باشه راحت قبول میشی.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خب خودمون تو همین استانیم

عه خب پس چقدر عالی ایشالله ک قبول بشی نمیدونم چرا من همه رو مخاطب تهرانی فرض میکنم

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
واقعا؟ من ۲۹۰۰ مناطق اوردم، سهمیه هم ۸۰۰ برای زبان روسی.تهرانم.تهران میشم؟!

من دقیق متوجه نسدم رتبت تو منطقه ۳ چند شده دقیقا

من عمومیام 50/70ایناس

تخصصیام 30/50االبته زمین نزدم زیستم کمترزدم چون قبلنم گفتم ب تجربی علاقه نداشتم با زیست مشکل دارم کلاااا

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
خواهرم رتبش ۱۰۳شده به نظرتون پزشکی شهیدبهشتی میاره؟؟ 

واااای مبارکه ایشالله چرا ک نه

خواهرم رتبش ۱۰۳شده به نظرتون پزشکی شهیدبهشتی میاره؟؟ 

پزشکی هم نیاره دندون رو حتما میاره

عه خب پس چقدر عالی ایشالله ک قبول بشی نمیدونم چرا من همه رو مخاطب تهرانی فرض میکنم

عزیزم♥♥

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم