2777
2789
عنوان

شیر دادن سخته به نوزاد

124 بازدید | 22 پست

بچه ها من دوست دارم شیر خودمو بدم یکم سخته باید از خوابت بزنی درد هم داره تازه از اول شیر خشکی می کنمش به نظرتون بده برای بچه ای که تازه به دنیا اومده باشه ؟

شیرخشک سخت تره

شب بچه بیدار میشه سینه رو میکنی دهنش

ولی شیرخشک‌دردسر داره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگیم شیر دادن سخت نیست دروغه شیر دادن خیلی سخته دو سال کلا زندگیت به هم میریزه ولی خب واقعا هیچی شیر مادر نمیشه شاید یه عده بیان بگن شیر خشک بده ولی واقعا هیچی شیر مادر نمیشه 

شیر مادر هیچ جایگزینی نداره. حتی کمش هم عالیه.

حتما سعی کن شیر خودتو بدی. نهایتش ۶ماه میخای اینجوری سختی بکشی ولی خیلییی ارزش داره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

چجور دلت میاد بله که بده هیچی شیر مادر نمیشه اینو منی میگم که تجربه جفتش رو دارم شیرخشک زحمت داره نصف شب باید پاشی بری بشوری بطری پرکنی،ولی شیر مادر همون لحطه که بیدار شد همونطوری دراز بکش کنارش بزار دهنش خودش میخوره 

یه چند وقت شیر خودتو بده بهش 

ولی همین ماه اول شیر خشک و یه وعده ای شروع کن در کنار شیر خودت 

اگر میخوای بدی باید از ماه اول عادتش بدی بتونه بخوره 

من بچم شیر خودمو میخوره 

ولی اگر جایی بخوایم بریم یا سرکار بخوام برم شیر خشک ... هر دو رو میخورن

خب اگر از شب آب جوش بگذاری بالا سرت سخت نیست

دماشو میخوای چیکار کنی

شستن و ضد عفونی کردن قبل و بعد شیشه و‌سرشیشه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خب اگر از شب آب جوش بگذاری بالا سرت سخت نیست

ببین ب نظرت نیاز غذایی یک بچه یک روزه با بچه ۶ماهه یکیه؟؟

شیر مادر متناسب با سن شیرخواره.ولی شیرخشک از یک روزگی تا ۶ماهگی ترکیبش یکیه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

تازه شیر مادر مفیدترم هست 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

شب که همه بچه ها شیر میخوان شیر خشک تازه باید با چشم بسته شیر درست کنی دما و سی سی رو تنظیم کنی اما شیر مادر و درمیاری میچپونی دهنش خخخخخ دوتا رو شیر خودمو دادم به نظرم راحتتره 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

اگه بگیم شیر دادن سخت نیست دروغه شیر دادن خیلی سخته دو سال کلا زندگیت به هم میریزه ولی خب واقعا هیچی ...

هیچی شیر مادر نمیشه عزیزم من تجربه جفتش رو دارم شیرخشک پر از زحمته،ولی شیر مادر هم مقوی هم دماش مناسب هم اینکه داخلش انتی بادی داره بچه مریض نمیشا