2777
2789

نه زياد

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بد نیس پرستاری قبول میشی 

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

عزیزم من بیست هزار شدم پنج سال پیش سراسری مجاز شدم 🙆 اون زمان به خودم میبالیدم یادش بخیر چقد داداشمو ماچ کردم 😂😂😂😂

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
خانوما به نظرتون کسی که با سهمیه رتبه 4000 میاره بدون حسابِ سهمیه رتبش حدودا چنده؟ 

بستگی داره از کدوم سهمیه استفاده کرده؟؟؟منظورتون سهمیه ی شهداست؟

میشه برام دعا کنین ...گناه دارم😔😔😔😔😔
خانوما به نظرتون کسی که با سهمیه رتبه 4000 میاره بدون حسابِ سهمیه رتبش حدودا چنده؟ 

مگه کارنامه ندارین عزیزم . نوشته رتبه بدون سهمیه . تو هر زیر گروهی رتبه دارین. هم رتبه منظقه هم کشوری هم بدون سهمیه . البته من مال هشت سال پیشم شاید الان عوض شده کارنامه ها .

خیلی خوبه... الان تو تجربی انقدر رقابت زیاده، زیر ۱۰  هزار هنر کردی...

فقط از من با تجربه به  تو نصیحت، خیلی تحقیق کن برا انتخاب رشتت! خیلی و فقط بیمارستانی بزن...

پزشکی، پرستاری، فیزیو تراپی، رادیولوژی و ....

درون من جهانیست که فرومانروایش وجدانم است... 

تو سایت کانون زده پستاری چارک پایین کشوری ۴۳۰۰۰

ینی چی؟یعنی با چهل هزار آزاد پرستاری میشه آورد؟؟

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
بستگی داره از کدوم سهمیه استفاده کرده؟؟؟منظورتون سهمیه ی شهداست؟

نه عزیزم سهمیه جانبازی

البته امسال نه،  فکر کنم سال 92 بود😁 رتبه چهارهزار اورده بود ،کنجکاوم بدونم بدون سهمیه چجوری حساب میشه

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
مگه کارنامه ندارین عزیزم . نوشته رتبه بدون سهمیه . تو هر زیر گروهی رتبه دارین. هم رتبه منظقه هم کشور ...

واسه خودم نیست عزیزم

اینم که میگم فکر کنم سال 92 یا 93 بود... ترسیدم ناراحت شه ازش نپرسیده بودم، ولی الآن که همه‌جا بحثِ کنکور و رتبه و این چیزاست، این یادم افتاد و بازم کنجکاویم گل کرد😁

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋