2777
2789
واسه خودم نیست عزیزم اینم که میگم فکر کنم سال 92 یا 93 بود... ترسیدم ناراحت شه ازش نپرسیده بودم، ول ...

اگه جانباز بالای  بیست و پنج درصد هست تاثیر خوبی داره اما اگه جانباز بیشتر از پنجاه و فرزند شهید هستن خیلی خیلی خیلی تاثیر داره .  البته سهمیه همچینم خوب نیست . فقط رتبه ات خوب میشه.  چون سهمیه دارها هم بین خودشون برای تصاحب صندلی سهمیه ای هر دانشگاه رقابت دارن خصوصا تو رشته های بالا مثل پزشکی . دوست من با رتبه سیصد پزشکی قبول نشد . اگه یه فرد معمولی بود با این رتبه حتما قبول میشد. 

عزیزم میتونی از درصدات عکس بگیری?یا بگی??برا داداشم میخوام.اتفاقا رتبه خوبیه پرستاری قبولییییی.یادش بخیر سال 91 رتبم 14000بود چقد تا صبح خوابم نبرد.همش تصورمیکردم میرم دانشگاه حال میکنم برا خودم

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میتونی از درصدات عکس بگیری?یا بگی??برا داداشم میخوام.اتفاقا رتبه خوبیه پرستاری قبولییییی.یادش ...

ریاضی:۲۵             زبان:۶۰

شیمی:۵۰              دینی:۸۰

زیست:۳۵

فیزیک:۱۰

عربی:۵۰

ادبیات:۴۰

میشه برام دعا کنین ...گناه دارم😔😔😔😔😔