2777
2789
وا 😐 ب چ چیزا فکر میکنی  در ضمن من هفته شش رفتم قلبشون میزد  من و خیلی های دیگه &nbs ...

اره خب این فکرا هی میاد تو سرم ...شما بتاتون موعد پری چند بود ؟

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاهفته هفت نداشتن هیچ حالتی طبیعی از هفت به بعد ویار شروع میشه فقط انرژی مثبت بده اتفاقا بی علامت بو ...

خدا اززبونت بشنوه

امروز نو ی گروه ی خانومه داشت از هوش و متفاوت بودن بچش میگفت،اخرشم ی نکته گفت ک خیلی جالب بود الان ب ...

چ جالب واقعا 

اره خب این فکرا هی میاد تو سرم ...شما بتاتون موعد پری چند بود ؟

من دوقلو دارم

۱۵۰۰

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

عزيزم مگه  قبلا سقط داشتي؟

من يه بار تو هفت هفته قلب جنين ميزد تو يازده هفته متوجه شدم قلبش تا هشت هفته زده ديگه رشد نداشت مجبور به كورتاژ شدم دكتر گفت تا شش ماه اقدام نداشته باش بعد اقدام كن ما هشتم باردار شدم نميدوني چه قدر روزا و ساعتا واسم سخت ميگذشت اما خداروشكر همه چي خوب پيش رفت الان پسرم بغلم خوابيده نگران نباش نگراني فقط روزاي بارداري تو سخت ميكنه ايشالله بارداري سالمي داشته باشي 🌹 

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

خدا اززبونت بشنوه

ی چیزی میگم ناراحت نشو خب من ی سقط بد و افسردگی بعدش و تجربه کردم اینقد مطالعاتم و بردم بالا و چیزی رو بدون اطلال نمیگم  ... چیزی رو از خدا ب زور نخواه انرژی مثبت بده و گرنگه دار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد... 

دخترم نفسمه ....
عزيزم مگه  قبلا سقط داشتي؟ من يه بار تو هفت هفته قلب جنين ميزد تو يازده هفته متوجه شدم قلبش تا ...

ن عزیزم اولین بارداریمه طبیعی هم باردار شدم

ی چیزی میگم ناراحت نشو خب من ی سقط بد و افسردگی بعدش و تجربه کردم اینقد مطالعاتم و بردم بالا و چیزی ...

والا من بچه ام هم از خدا دارم واقعا خدا و امام رضا کمکم کردن ولی چیزی که بیشتر اذیتم میکنه و باعث میشه فکرای بد بیاد تو سرم خوشحالی بیشاز حد اطرافیانمه گاهی شیطون میاد سراغم میگه نکنه همه چی خراب شه

والا من بچه ام هم از خدا دارم واقعا خدا و امام رضا کمکم کردن ولی چیزی که بیشتر اذیتم میکنه و باعث می ...

براش قرآن بخون اسفند دود کن و ب خودت اعتماد داشته باش من خیلی استرس داشتم و باعث شد تو هفته هشت قلبش وایسه

دخترم نفسمه ....