2777
2789
امروز نو ی گروه ی خانومه داشت از هوش و متفاوت بودن بچش میگفت،اخرشم ی نکته گفت ک خیلی جالب بود الان ب ...

خیلی داره چرت و پرت میگه سه هفتم بود دکتر گفت قلب نداره!!!!دکترا هفته شش و هفت به بعد میگن برا قلب بیا.این مزخرفاتو نخونید

خیلی داره چرت و پرت میگه سه هفتم بود دکتر گفت قلب نداره!!!!دکترا هفته شش و هفت به بعد میگن برا قلب ب ...

هفته ۳ ک اصلا متوجه نمیشن باردارن

احتمالا ۳ هفته بعد از مثبت شدن ازمایششون بوده ک دکتر گفته سقط کنید

هفته ۷ بوده احتمالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز نو ی گروه ی خانومه داشت از هوش و متفاوت بودن بچش میگفت،اخرشم ی نکته گفت ک خیلی جالب بود الان ب ...

چه جالب . اما من نشنیدم دکتر دارو بده برای قلب . خیلی زمان گذشته .اما کاش اسم دکترشو میپرسیدید

دوستان من رفتم سونو بهم گفتن قلبش میزنه و ضعیفه بعد دکتر برای دو هفته بعد سونو نوشت که مطمئن بشه سونوی دومی رو که رفتم گفتن قلبشو نمیبینیم دکترم گفت برو بیمارستان برای سقط سر سقط اولیم دو هفته بعد از توقف رشد جنین سینه هام شل شده بود و شکمم بزرگ نمیشد اشتهامم فروکش کرد حالا چیزی که هست من الان اشتهام خیلی زیاد نیست ولی گشنم میشه امکان داره جنین زنده باشه ودر حال رشده یا اینکه جفته که داره رشد میکنه ؟