الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من اصلا ن ویار دارم ن تهوع دارم هییییچی ندارم فقط گاهی زیر دلم نبض میزنه یا میگیره یا تو رحمم تیرمیکشه..جنین بدون قلبم رشد میکنه ؟ البته لکه بینی ندارم
فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
خانمی خوب شد اینجا دیدمت دیگه واسه ماه گرفتگی ناراحت نباش. منم سعی کردم فراموشش کنم . ت ...
امیدوارم عزیزم😥😥
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ن گفتن هفته هفتم برم ...اواخر 7 میرم ..میگن اگه بتا بالای هزار باشه نشون میده ...روز قبل پری بتام بیشتر ازسیصد بود ولی میترسم برم بگه زود اومدی پاک بدتر شم..شما بتاتون چند بود روز موعودتون؟
فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....