2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواج

476 بازدید | 18 پست

1 شهریور سالگرد ازدواجمونه. اولین سالگرده و میخوام به یاد موندنی شه لطفا ایده ها و سوپرایزای جالبتونو برام بگید مخصوصا درباره کادو. ممنون میشم.

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ٤٠ تا عکس دو نفرمونو چاپ کردم ، بوسیله ریسه وصل کردم به دیوار ، بادکنک اینا هم گرفتم ، ارایشگاه رفتم ، دسته گل گرفتم ، کیک فشفشه ، شمع ٥٠ تایی گرفتم رو میز هم بصورت قلب هم شماره ١ و نوشتم با شمع ... خانواده ها هم دعوت بودن ، بزن و برقص و شام و کیک واسلام . همسرم برام ادکلن خرید من هیچی😀

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

اخی سالگرد ماهم نزدیکه 

ولی من کاری نمی کنم اون روز 

همسرم یه هدیه می خره و شام می بره بیرون. همین

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم شنبه سالگرد ازدواجمونه کیک سفارش دادم میخام غذا خوب بپزم ی آرایش خوشکل و لباس خوشکل. پیراهن شلوار و شلوارک کادو گرفتم. یه کلیپ کوتاه از عکسهای عروسیمون تا الان میسازم😊

❤                                    
بچه ها  دوتا سوال ؟ 1_ سالگرد ازدواج روز عقده یا روز عروسی؟  2_چی باید کادو بدیم زن هم بای ...

روز عروسی 

هر چی شوهرت دوست داره بگیر‌.

هر دو طرف کادو میگیرن

❤                                    

واسه ما ۱۳شهریور

۶شهریور عروسی داریم میریم اتلیه عکس میگیریم 

روز سالگرمون باید چاپ شده باشه رو شاسی بزرگ

بعد میخام بادکنک ارایی‌کنم‌ 

شمع ارایی انجام بدم

عدد ۱درست کنم بذارم رو‌میز

عکسامونو بچینم یادی از خاطرات 

کادوشم نمیدونم چیکار کنم 

خداکنه خوب پیش بره 

ناهار و شام بریم بیرون ببینم کادو چی مبخاد بده 

روز عروسی  هر چی شوهرت دوست داره بگیر‌. هر دو طرف کادو میگیرن

روز عروسي معمولا

نه واسه ما فقط مرد كادو ميخره خانوم معمولا شام خوشمزه اينا درست ميكنه 

البته ما كلا همون شام دو نفره ميريم بيرون يا جايي كه اولين بار رفتيم خاطره داريم كلا سعي ميكنيم بيشتر خاطره بازي كنيم  

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
منم دو هفته دیگه سالگردمونه فقط تصمیم گرفتم شام بریم؟ بیرون‌خیلی ضایه نیس تصمیمم؟😁😁

نه اتفاقا بد نیس

من ٤٠ تا عکس دو نفرمونو چاپ کردم ، بوسیله ریسه وصل کردم به دیوار ، بادکنک اینا هم گرفتم ، ارایشگاه ر ...

مرررسی همش خوب بود فقط ما میخوایم دوتایی بگیریم چون14 هم تولد شوهرمه اونو دسته جمعی میگیریم

عه سالگرد ماهم ۱ شهریوره.ولی بخاطر زایمان فک نکنم کاری بتونم انجام بدم

ایشالا به سلامتی زایمان کنی