2777
2789
عنوان

چطور میشه مجلس گرم کن بود😨

467 بازدید | 18 پست

من که با شوهرم حرف میزنم اتفاقهایی که در طول روز افتاده یا چیزهای جالبی که تو فضای مجازی دیدم را تعریف میکنم ولی..اون اصلا واکنشی نشون نمیده...سکوت..نهایتش میگه اوهوم...حرص ادمو در میاره...

کوتاه و مختصر و مفید برای همسرتون صحبت کنید 

مردها حوصله شون کمه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودشون سر حال باشن پایه ان اگه نه که همه مثل همن.

همسر منم همینه. یا میگه اوهوم یا میگه خوب به جا این همه حرف بیا ماساژم بده.

😐

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
کوتاه و مختصر و مفید برای همسرتون صحبت کنید  مردها حوصله شون کمه

منم آدمم خوب از صبح تا شب تنها ...دلم میخواد اونم حرف بزنه ..حرفی ...تعریفی ...چیزی...فقط چشم میدوزه به تلویزیون...آخه این شد کار...هر چی سعی میکنم جو خونه گرم بشه فایده نداره

خخخ من و شوهرم برعکسیم. من کم‌حرف و بی احساس اون‌پرانرژی و...خیلی وقتا میبینه هیچی نمیگم میپرسه چ خبر خانوم؟منم میگم هبچی.توخونه چ خبره

تازه اوایل یبار گله کرد که چرا هیجان زده و ذوق زده نمیشم از سورپرایزش و اونجوری ک باید تشکر نمیکنم. ادما باهم فرق دارند

یک کلمه یا جمله خاص خوتون داشته باشین.

که جلب توجه کنه براش.

موقع اومدنش به خونه استقبال گرم بکنید.

همیشه خودتون در باز کنید برید استقبالش.

یک هم ببوسینش.

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.