2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ک اینجور مواقع صبر میکنم 

اگه شرایطشو داری ی تایمی برو مسافرت یا ی جایی تنها باش

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

برو سرکار تا دیروقت کار کن 

فقط برای خواب بیا خونه

یا خونه مجردی بگیر 

یا شوهر کن😎

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  

بليط بگير دوروز برو مشهد...اگرم پول خوردوخوراك وهتل يا مسافرخونه نداري ميتوني تو حرم نشسته بخوابي😳حتي اگه سرتم تكيه بدي خادما بلندت ميكنن. پس فقط همونطوركه نشستي دعاميخوني چشاتوببند..واسه غذاهم چندتا كيك وبيسكوييت ببر

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫

كاش فرهنگ خانه مجردي راه بيافته واقعا بده كه بخصوص دخترا تا 70 سالگيم شوهر نكنن بايد بمونن كنار خانواده

اگر ميتوني به بهانه ادامه تحصيل برو يه شهر ديگه

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
برو سرکار تا دیروقت کار کن  فقط برای خواب بیا خونه یا خونه مجردی بگیر  یا شوهر کن😎

کارو موافق امااونم نمیتونم محدودیت دارم هر کاری نمیزارن برم

خونه مجردی نمیشه

شوهر کردن هم خوبه میترسم از این بدتر بشه