2777
2789
عنوان

اگه از همه ی اعضای خانوادتون خسته شده باشین..

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا با اين شرايط ب شوهر فكرنكن ،چندسالته مگه انقدر محدودي؟

۲۳ سالمه به شوهر فک‌نمیکنم راستش بعضی وقتا به ذهنم‌میاد که کاش یه ادم خوب بود درکم میکرد ولی بعدش یادم میفته ک شرایط از اینم بدتر میشه نمیخوام

دانشگان داره تموم میشه. کار هم فعلا نمیتونم ازدواج هم معلوم نیس از این بهتر باشه یا بدتر

میفهمم، من خودم ۴ سال دانشگاه یه شهر دیگه خوندم عاااالی بود، بعدشم ۲ سال سرکار رفتم اونم خوب بود هم سرم گرم میشد هم یه پولی دستمو میگرفت هم این که فرصت نداشتم به خیلی چیزا فک کنم!!! 

الان ولی بیکارم و تو خونه موندن عذابه برام عذااااب

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
[QUOTE=65494412]اره نمیدونم بگم خوشبختانه یا.   مگه شرایط چطوره؟

محدودیت که نه برای فرار میتونم سر کار نه چیزی

دوس دارم تنها باشم نمیشع  بی منطقی پدرم قهر و دعوای مادرم و پدرم و برادرم

خیلیم تنهام نه خاهری نه دوستی بخدا ادم بدی نیستم بعضی وقتا میگم شاید از اینکه خوبم اینقد بدبختم

یدونه مامانم باهام بود دوستم بود اونم ک بعضی وقتا اخلاقش عوض میشه خیلی تنهام

دخترم یه روزی که من مجرد بودم ویه روزی که دخترم کوچیک بودهمچین احساسی داشتم امروز که پدر وماور وچندت ...

باور کنین نمیشه ادم هر چیزیو نمیتونه ک بگه  همسنای من یه‌ماشین زیر پاشون فقط عشق و حال میکنن هر چند  من با عشق و حالی ک‌با گناه باشه مخالفم 

اما سنمم برای اینهمه مشکلات کمه

۲۳ سالمه به شوهر فک‌نمیکنم راستش بعضی وقتا به ذهنم‌میاد که کاش یه ادم خوب بود درکم میکرد ولی بعدش یا ...

واه یعنی چی به شوهر فکر نکن.دختر خوب اگه خاستگار خوب وخوش اخلاق  ومعتقدی برات اومد  ازدواج کن ،نکنه این موقعیتهای خوبرو رد کنی وتو سی سالگی باز بگی مجردمو تحمل خونه رو ندارم،شما شاید نتونی اخلاق خانوادتو خوب کنی واونارو مهربون،،،اما میتونی با انتخاب درست ورفتار صحیح باهمسرت زندگی خوب وآرامی داشته باشید البته نه آرام مطلق چون همیشه تنشهایی در زندگی پیش میاد ولی صبر لازمه. 

دخترم یه روزی که من مجرد بودم ویه روزی که دخترم کوچیک بودهمچین احساسی داشتم امروز که پدر وماور وچندتن از خانواده ام فوت شدن ودخترم ازدواج کرده واز من دوره حسرت اون روزها رومیخورم ولی دیگه فایده ای نداره سعی کن با اقتدار باووضع موجود کنار بیایی انشالله موفق بشی وخوشبخت

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
احسنت ..مشکلت با خانواده چیه پس؟

کلا دیکه خوشم نمیاد خسته شدم چند ساله فقط قهر دعوا بی منطقی عقب موندگی بجای پیشرفت و چیزای مهم دارن پسرفت میکنن منم نمیتونم با طرز فکر و این روششون کنار بیام

واه یعنی چی به شوهر فکر نکن.دختر خوب اگه خاستگار خوب وخوش اخلاق  ومعتقدی برات اومد  ازدواج ...

دقیقا موافقم باهات‌عزیزم ولی‌میترسم اونقد ادمایی هستن که خودشونو خوب نشون میدن بعد اخلاقشون عوض‌میشه .

تا بیای دوست هم بشی حالا به ازدواج ختم بشه یا ن ابروت رفته .خیلی سخت شده

محدودیت که نه برای فرار میتونم سر کار نه چیزی دوس دارم تنها باشم نمیشع  بی منطقی پدرم قه ...

میفهمم عزیز فقط هیچوقت فکرت سمت دوست پسر    واین حرفا نره که جزپشیمونی وبی اعتمادی چیزی نداره برات.سعی کن برای خودت کارای هنری کنی مثل خیاطی یا نقاشی و.....خیلی واسه رو حیه خوبه یا مطالعهکن کتاب بخون ،قرآن بخون عالیه..

میفهمم عزیز فقط هیچوقت فکرت سمت دوست پسر    واین حرفا نره که جزپشیمونی وبی اعتمادی چیزی ند ...

همشو‌میکنم عزیزم فقط باید از طرف خدا معجزه بشه‌ دیگه‌جیزی به عقلم‌نمیرسه خدا‌میتونه‌کاری کنه اگه بخواد