2777
2789
عنوان

بختک فلج خواب وحشتناک

6682 بازدید | 65 پست

بچه ها من هر روز هر روز فلج خواب میشم

طوری که بیدارم صدای اطراف رو میشنوم ولی خودمو نمیتونم تکون بدم

امروز اتفاق وحشتناکترین بود هر چقد تلاش کردم تلاش کردم تا بیدار شوم آخرش روحم از بدنم جدا شد فکر کردم بیدار شدم گفتم اخیش رفتم آشپزخانه چای درست کنم دیدم به حالت پرواز دارم میرم واقعی واقعی برگشتم خودمو دیدم که خابیدم فهمیدم مردم خیلی ترسیدم انقد محکم روحم رو هل دادم خودمو میکشیدم برم به جسمم برسم به حالت نوسان بود تا روی جسمم نشستم وبیدار شدم 

خیلی وحشتناک بود الانم همش ترس دارم 

آیا شما هم اینطوری شدین 

کسی علتش میدونه چیه

تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمی‌باشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبار اینجوری شدم من چشام بازه یه مرد کنارم صحبت می‌کنه ولی اینکه پرواز کنی دیگه خیلی ترسناک و عجیبه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوبار اینجوری شدم من چشام بازه یه مرد کنارم صحبت می‌کنه ولی اینکه پرواز کنی دیگه خیلی ترسناک و عجیبه

خیلی وحشتناک بود اولین بارم بود این چنین پرواز کردن مطمئن بودم مردم منم صدای مردی رو میشنوم 

تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمی‌باشد 

من سالی ک ازدواج کردم اومدم یه شهردگ از یه خانواده شلوغ تا چن ماه اوضام همین بود طوری ک دگ عادت کرده بودم دگ نمیترسیدم خیلی روزای بدی بود ب محض اینکه صبادساعت ۵ شوهرم میرفت هرکاری میکردم چشام بسته میشد و بختکی میشدم 😢😢 تو نت درموردش میخوندم ازنظرعلمیشو میفهمیدم آروم میشدم ولی بازم اون لحظه ترس برم میداش

من مامان دوعدد زلزله هستم😎 امیرعلی و امیرحسین

چقدر وحشتناکه مامان منم یبار اینطوری شد با ناله من رو صدا میزد وقتی رفتم بیدارش کردم گفت چرا اونطرفی میری هر جی صدات میکنم گفتم تو اتاق بودم گفت الان دیدمت از جلوم رد شدی جوابمو ندادی😨😨😨

منم وقتی تنها میشم اینطوری میشم من معمولا موقعی که تنهام گوشیم رو میذارم آلارم تا زود بیدار شم با صدای گوشی بدنم رو میتونم تکون بدم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم