2777
2789
عنوان

میخوام یه کاری کنم لطفا همگی بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خانواده ما فقط مامانم تاریخ تولد بچه اول میدونه بقیه رو نه چون هیچ کدوممون واسمون مهم نیست عین خی ...

وای دقیقا عین مامان من .اولیو که پسره دقیق روزو ماه و سال و ساعتشو یادشه .بقیه دخترا رو همه رو تو شهریور شناسنامه گرفته به خاطر مدرسه .نمیدونه کدوممون زمستون به دنیا اومدیم کدوم  تابستون 😂😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اینجاها نیست اشتباه میکنس خدای نکرده خدای نکرده تو گرفتاریا و بدبختیا و مریضیا  میتونی بشناسیشو ...

اونجاها نیستن میخوام ببینم توی خوشی هام هستند

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو
وای دقیقا عین مامان من .اولیو که پسره دقیق روزو ماه و سال و ساعتشو یادشه .بقیه دخترا رو همه رو تو شه ...

چه چیزا ....برام عجیبه

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو
یکیش شوهر من....یادش میره چی به چیه.

بنده خدا اونم دوست داره تولد بگیره سالگرد بگیره رستوران بره بریز بپاش کنه ولی زندگی مجال نذاشته الان زندگی نیست زندگانی جاشو داده به زنده مانی

آره همیشه تا جایی ک تونستم کم نزاشتم و اینکه دلم میخواد بفهمم واسه کی مهمم

عزیزم اینکه یه تاریخ تو ذهن آدما بمونه نشونه اهمیت نیست ممکنه یه نفر تاریخ تولد تو رو بخاطر مشغله و هزار درگیری ذهنی فراموش کنه 

ولی اگر نیاز به کمک داشته باشی اون آدم جونشم بده 

اصلا به نظر من مهم نیست 

ملاک ارزیابی آدما سنجش حافظه شون تو یاد آوری تاریخ ها نیست

چه چیزا ....برام عجیبه

منم اینهمه حساسیت تو برام عجیبه .

به هرحال تولدت مبارک .۱۲۰ ساله شی عزیز

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.