2777
2789
عنوان

میخوام یه کاری کنم لطفا همگی بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 56 پست

کاش دغدغه همه آدما این چیزا بود من خودم دی تولدم بود سه بهمن یادم اومد یه چیز میگم بهت برنخوره عزیزمدرسته که به سال داری 21میشی ولی هنوز تو 14داری دست و پا میزنی بالا رفتن سن چیز افتخار آمیزی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه یا نه؟کار خوبی میکنم اصلا؟

نه.اصلا.تو این شرایط که همینجوریشم همه باهم قطع ارتباط کردن دیگه بهانه شما خیلی ضایع و بچه گانست.هرکس تولد شما رو یادش موند شمام تولدش رو یادت بمونه.تلافی و جبران کن نه اینکه نشون بدی حرکت بچه گانه رو.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
وابدن بابا حوصله قهر داری؟ اینقد ارزش نداره ها که بخوای قطع رابطه کنی مردم الان چه درگیریایی دارن ...

چی بکم اینجاهاست ک میفهمیم چقدر مهمیم

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو
انقد مردم بدبختی دارن ک دیگه روز تولد دوستشون یادشون نباشه خیلی چیز عجیب و دردناکی نیس

چطور من یادمه اونا یادشون نیست

آره همیشه تا جایی ک تونستم کم نزاشتم و اینکه دلم میخواد بفهمم واسه کی مهمم

مهم بودن رو با چیزای دیگه میسنجن نه اینا

اینکه تو گرفتاریا اومدن دستتو گرفتن

یا اینکه تو غما اومدن پیشت آرومت کردن...

خیلی چیزای ارزشمنده دیگه

حالا نمیخوام بگم تولد یه چیز بی ارزشیه ولی دلیل نمیشه هرکی یادش نبود یعنی تو براش مهم نیستی

نه.اصلا.تو این شرایط که همینجوریشم همه باهم قطع ارتباط کردن دیگه بهانه شما خیلی ضایع و بچه گانست.هرک ...

الان آدما تاریخ قسط و وام اجاره خونه شهریه مدرسه یارانه گرفتن حقوق تو ذهنشونه که جا واسه اینا ندارن

ننه جان ،دختر که رفتش تو بیست باید به حالش گریست .ما اندازه تو بودیم چهار تا بچه داشتیم یادمون نبود تولد اونا کی هست؟ کدوم بزرگتره کدوم کوچیکتر .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
تو خانواده ما فقط مامانم تاریخ تولد بچه اول میدونه بقیه رو نه چون هیچ کدوممون واسمون مهم نیست عین خی ...

ما خانواده اهمیت میده و اینم بدون بهترین روز زندگی یه فرد روز تولدش هستت

الان آدما تاریخ قسط و وام اجاره خونه شهریه مدرسه یارانه گرفتن حقوق تو ذهنشونه که جا واسه اینا ندارن

یکیش شوهر من....یادش میره چی به چیه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
ننه جان ،دختر که رفتش تو بیست باید به حالش گریست .ما اندازه تو بودیم چهار تا بچه داشتیم یادمون نبود ...

خخخخ من شوهر نمیخوام درسام هنوز مونده ...خوشحالم