2777
2789
عنوان

میخوام یه کاری کنم لطفا همگی بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 56 پست
عزیزم اینکه یه تاریخ تو ذهن آدما بمونه نشونه اهمیت نیست ممکنه یه نفر تاریخ تولد تو رو بخاطر مشغله و ...

درسته و اینکه هر کس تو قعاتی داره و توقعات منم باید جاش باشه ن بی جاااا ....هر کس رو یاد کردم دوست دارم یادم بکنه نکرد میره سطل آشغال ذهنم

هیچکس مثل مادر و پدر نمی فهمند تو رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم ممکنه یه آدم با آلارم یادش باشه تولدت....

ایا این فرد بهتره یا کسی که چندین وقت نشسته پای درد و دلات؟

در کل میخوام بگم این نمیتونه معیار خوبی واسه سنجش افراد باشه

درضمن تولدت هم مبارک باشه عزیزم😙😙🌹

هشت ساله ازدواج کردم الان 26سالمه یادم نمیاد گفته باشم امروز چه روز خوبی بود 

من روز تولدهام رو توی کل سال آزادم و سرکش ..ه.ر کاری بکنم.گیر نمیدن

درسته و اینکه هر کس تو قعاتی داره و توقعات منم باید جاش باشه ن بی جاااا ....هر کس رو یاد کردم دوست د ...

پس عزیزم تو اینقدر مصممی چرا نظر سنجی میکنی 

کارتو بکن و باهاشون قطع رابطه کن 

چون اینجات همه دارن بهت میگن فکرت اشتباهه و رفتارت بچگانه است ولی نمیخوای فکرتو تغییر بدی

اینم بگم ممکنه یه آدم با آلارم یادش باشه تولدت.... ایا این فرد بهتره یا کسی که چندین وقت نشسته پای ...

ممنون .ولی الان تولدم نیست گفتم نظر سنجی کنم کاری ک میخوام بکنم درسته یا اشتباه انجام ندمش