2777
2789
عنوان

علائم آی یو آی

3688 بازدید | 61 پست

من چهارروزه آی یو آی کردم و الان هیچچچچچچ علائمی ندارم  دو روز اول کمردردداشتم ،،لطفا بیاین راهنمایی کنیدنکنه نگرفته باشه      

😍خدایا شکرت 😍

سلام ؛ نمیدونم دوست منم انجام داده و 4 روز دیگه نتیجه ش مشخص میشه، هیچ علامت نداره. البته شنیدم مثل بارداری عادی ممکن هست بی علامت باشید

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ؛ نمیدونم دوست منم انجام داده و 4 روز دیگه نتیجه ش مشخص میشه، هیچ علامت نداره. البته شنیدم مثل ...

من دو روز اول وقتی راه میرفتم کمر و دلم دردمیکرد لی الان اصلاااا، 

😍خدایا شکرت 😍
عزیزم از الان که علایم نداره بارداری بعد از شش هفته یواش یواش خودشو نشون میده نی نی انشاالله گرفته ...

پس چرا توی نت کلی علائم بارداری زده من هیچکدوم رو ندارم

😍خدایا شکرت 😍
من دو روز اول وقتی راه میرفتم کمر و دلم دردمیکرد لی الان اصلاااا، 

روزای اول اونم همینطور بود ولی الان نه . زیر دلش روزای اول درد تیرکشیدنی داشت

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

ان شالله گرفته. امیدت بخدا باشه

باشه 13 م میره آز. یادم بندازید می پرسم

سایز فولی تون چقدر بود که آی یو ای کردن؟

منم چهارشنبه ای یو ای کردم

دیروز هزار بار رفتم دسشویی. هربارم ادرارم زیاد بود. حتی دیشب قبل از خواب دوبار رفتم. بعد ساعت ۲ونیم از شدت فشارش بیدارم کرد🙄🙄

نمیدونم چرا

از صبح دارم میگردم ببینم کسی مثه من بوده یانه😕

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
منم چهارشنبه ای یو ای کردم دیروز هزار بار رفتم دسشویی. هربارم ادرارم زیاد بود. حتی دیشب قبل از خواب ...

نه من اینجوری نیستم تو هم کمرت درد میکرد همون روزاول   

😍خدایا شکرت 😍
منم چهارشنبه ای یو ای کردم دیروز هزار بار رفتم دسشویی. هربارم ادرارم زیاد بود. حتی دیشب قبل از خواب ...

استراحت میکنی یا نه؟ من هیچی نمیکنم کارای خونه باشوهرم و مامانم،،میترسم واقعیتش 

😍خدایا شکرت 😍

روز اول از تخت اومدم پایین انگار یک کیلومتر راه رفته بودم. پاهام سست بود. حالم یه جوری بود. یکی دوساعت بعد خوب شدم

فک کنم کمردرد بخاطر تخت باشه. اصلا مناسب نیست. بعدم قراره نیمساعت همونجور بمونی دیگه. فک کنم دردت بخاطر تخت بوده

کارای خونه رو انجام میدم ولی بیشتر دراز میکشم. چیزای سنگینم بلد نمیکنم

حتی خونمون طبقه ۳هست ۴-۵باری بالا پایین رفتم😁

دکترم گفت عین روزای قبل باش. لازم نیس مراعات کنی

ولی من باشگاه نمیرم. دارم مراعات میکنم😅😅😅

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️