2777
2789
عنوان

نگهداری از نی نی ختنه کرده 🙁 مامانا بیاین میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من جراحی بوده نه حلقه ولی تمام مراحل و کاراش همینجوری که شما گفتینه یعنی این الان ۶ ونیم کیلو ...

بله. ولی من بعدش ندادم چون بی قرار نبود درد هم نداشت

فقط قبل رفتن به بیمارستان دادم البته سه برابر وزن درد رو اصلا نفهمه که نفهمید.

اگه بچتون خیلییی بیقرار بود یعنی مشخص بود دردش زیاده ۱۵ ۱۶ قطره بده فقط یکبار تا اروم بشه. خوابش ببره دردو کمتر متوجه بشه. بقیه ش هر ۶ ساعت ۱۳ تا

چند وقتشه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
۵ روز دیگه دوماهش میشه😊

منم ۶۲ روزه بود ختنه کردم. ماشالله پسرتون وزنش بیشتره . من برای ۶ کیلو پوشک سایز ۳ بستم تا وقتی حلقه افتاد سایز ۳ دیگه اندازه ش بود دیگه ۲ نبستم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بله. ولی من بعدش ندادم چون بی قرار نبود درد هم نداشت فقط قبل رفتن به بیمارستان دادم البته سه برابر ...

۵ روز دیگه دوماهشه 

بعد یه سوال دیگه 

به من یه سرم داده برای شستو شو

اما میترسم دست بزنم به اونجاشو بشورم مخصوصا وقتی پمادیه سختترم میشه

همینجوری سرمو بریزم روش کافیه؟

منم ۶۲ روزه بود ختنه کردم. ماشالله پسرتون وزنش بیشتره . من برای ۶ کیلو پوشک سایز ۳ بستم تا وقتی حلقه ...

من سایز ۴ گرفتم ۳ رو استفاده میکنه همینجوری

اخه مولفیکس کش دور پاش خیلی سفته علامت میندازه.خداروشکر تاحالا هم بیرون نزده 

من سایز ۴ گرفتم ۳ رو استفاده میکنه همینجوری اخه مولفیکس کش دور پاش خیلی سفته علامت میندازه.خداروشکر ...

مولفیکس کوچیکه اره بزرگتر بگیر مال پسر من پمپرز بود یه قواره بزرگتر بود

۵ روز دیگه دوماهشه  بعد یه سوال دیگه  به من یه سرم داده برای شستو شو اما میترسم دست بزن ...

آره کلا هر کاری میکنی بدون دخالت دست باشه

بریز روش فقط

آخه دستمال مرطوب بدون بو و حساسیت و صابون و الکل هم داریم برای مولفیکسه زرده

پسر منم جراحی بود حین عمل خیلی جیغ زد و خیس عرق بود هق هق میزد تا دوساعت اروم نشد بعدش خوابوندم یکم ارومتر شد.از همون دسمال مرطوب بدون عطر استفاده میکردم 

حتی نیم وجب به بهشت مونده باشه صدای خندت بیاد برمیگردم...🍀

باید از دکتری که ختنه کرده بپرسی.

برای پسر من دو هفته باز بود و با دو تا کهنه بستیمش.

خیلی سخت بود.۲۰ سی تا کهنه بازم کم میاوردیم.

اما بعضی ها دکترشون میگه پوشک‌کن. سایز بزرگتر

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

من بردمش مرکز طبی جالبه دوترش هیچ دارویی جز پماد جنتامایسین نداد فرداش بردیم حموم پانسمانش افتاد بعد پوشک سایز بزرگتر بستم هر چی بیشتر ببری حموم و بشوری زودتر خوب میشه

به چه می اندیشی؟ نگرانی بیجاست عشق اینجا و خدا هم اینجاست لحظه ها را دریاب...

سلام. من پزشکم

بعد ختنه اگر محل بخیه ها مشکلی نداره نیاز به اقدام خاصی نیست. بهتره بهد هر تعویص با محلول آب و بتادین و یک گاز تمیز محل رو تمیز کنید. نیاز به پوشک بزرگتر یا باز گذاشتن نوزاد نیست.

تعییر در عادات تغذیه ای و شبردهی هیچ تاثیری نداره. اگر نوزاد بیقراره و زیاد گریه میکنه هر 4-6 ساعت از قطره استامینوفن به مقدار 2 قطره به ازاء هر کیلوگرم وزن بدن بهش بخورانید.

از نگهداری نوزاد در محیط گرم ممانعت کنید. پوشک رو با فاصله زمانی کمتری تعویص کنید.

من بردمش مرکز طبی جالبه دوترش هیچ دارویی جز پماد جنتامایسین نداد فرداش بردیم حموم پانسمانش افتاد بعد ...

اوه 

منو هرکی دید گفت آب نزنی بهشا....

شاید شما حلقه ای ختنه کردین

برا من جراحی بودا