مامان_ارمیا_۹۶ مدیر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 عنوان دوقلو دارا😍😍😘 | مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 42 پست سلام مامان پر تلاش کسی بوده با دارو دوقلو باردار شده باشه و میشه به دکتر گفت دوقلو میخوام باردار شم اصلا امکانش هس؟! دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧 1397/05/09 | 10:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_ارمیا_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 میگن قبل بارداری چند ماهی جوشونده برگ سنجد میخورن .حتی به گوسفند هم به همین نیت میدن البته بلا نسبت ... ما تو ژنمون نیست میخوام با دارو دوقلو بشه دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
مامان_ارمیا_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 اگر تنبلی داری. حتما باید سونو بدی آمپولم بزنی. البته من با طب سنتی خوب شدم ی شیش ماهی طول کشید.&nbs ... ممنون عزیزم خدا نی میای همتون و حفظ کنه دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
تاراخانم عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 1465 ما تو ژنمون نیست میخوام با دارو دوقلو بشه من عمه هام دوقلو هستن نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی به ریسکش نمیارزه انشالله که هر چی دلت میخواد خدا نصیبت کنه 🎀خدا جونم وقتشه دلم شاد شه 🎀
مامان_ارمیا_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 من عمه هام دوقلو هستن نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی به ریسکش نمیارزه انشالله که هر چی دلت میخواد خدا ... ممنون عزیزم دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
بهی7600 عضویت: 1394/08/16 تعداد پست: 1494 بیکاری ها.دوقلو چیه تو این وضعیت یه قلشم سخته پسرم تاج سرم.عشقای قبل از تو سوتفاهم بود😍❤❤❤😍
96kereshme عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 106 تمام ریسکای بارداری دوبرابر میشه نمیارزه مخصوصا تو این هوای آلوده و پر از نویز بکی میاد با هزار جور رفلاکس و کولیک و ......
مامی2قلوها عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2226 دوره بارداری تون خیلی سخت بود؟! اره تاالان ک سخته همش انتهای کمرم درد دارم
مامی2قلوها عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2226 تمام ریسکای بارداری دوبرابر میشه نمیارزه مخصوصا تو این هوای آلوده و پر از نویز بکی میاد با هزار جور ... من نمیدونم چ جوری دو تا شد اخه ی دونه تخمک داشتم اما چون همجنسان احتمال میدن هم سان باشن.
مامان_ارمیا_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 اره تاالان ک سخته همش انتهای کمرم درد دارم من شمال زندگی میکنم و تا حدودی خیلی از دغدغه های کسایی که شهرهای بزرگ زندگی میکنن و ندارم دلمه واقعا دوقلو میخواد دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
مامی2قلوها عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2226 داشتم مینوشتم گویا عجله داشت اومد دختر عمه شوهرم دوقلو بارداره ارثی باباش چشاش ابیه برادرشوه ... عزیزم. چشای شوهر منم سبزه.
مامان_ارمیا_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 من نمیدونم چ جوری دو تا شد اخه ی دونه تخمک داشتم اما چون همجنسان احتمال میدن هم سان باشن. ای جان فداشون دیروز تو تاپیک یه خانوم که راجب دوقلو های شیطونش بود داشتم ضعف میرفتم دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
مامی2قلوها عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2226 من شمال زندگی میکنم و تا حدودی خیلی از دغدغه های کسایی که شهرهای بزرگ زندگی میکنن و ندارم دلمه واقعا ... وزنو قدت خوبه؟ کجای شمالی؟ منم شمالیم
مامان_ارمیا_۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 1262 عزیزم. چشای شوهر منم سبزه. چشمهای مامان منم عسلیه دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
مامی2قلوها عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2226 ای جان فداشون دیروز تو تاپیک یه خانوم که راجب دوقلو های شیطونش بود داشتم ضعف میرفتم ب امید خدا صحیحو سلامت دنیا بیان