2777
2789
عنوان

ترسناک ترین چیزی ک دیدن چیه ؟

1768 بازدید | 103 پست

بچه ها شما ترسناک ترین چیزی ک دیدن چیه ؟ من خودم ترسناک ترین چیزی رو مث یه روح یا جن توی خواب دیدم بالای سرم بود این اتفاق خیلی افتاده واسه من !!! شماها جی دیدن !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارنامه ی اول دبیرستانم.

لامصب حسابی گند زده بودم تووش. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

منم یه بار شب تو حیاط مدرسه داشتم طناب میزدم یه دفعه اون مرده بود تو سریال او یک فرسته بود وکیله که نقش شیطانو داشت  .. وای من از اون خیلی میترسیدم    .. یه دفعه جلو چشمم دیدمش ... همون دیگه البته الـآن نمیترسم اون موقع بچه بود.. 

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا
ولش کن 😐 خودت بگو چیا دیدی

من خواب جن دیدم !!!! و جن هاش واقعی بودن !!! تو اون مدت یه زنی داست واسم یه سری کارا می‌کرد ، البته کاراش نشد و هر دفعه ک من خواب جن میدیم بهش میگفتم ، میگفت اینا جن های من هستن 

همه مشخصات اس یا اونا جور در میومد !!! خیلی ترسناک بودن 

چی بود !؟!  

جرت نکردم سرم بلند کنم مادرم کنارم دراز کشیده بود با پدرم قهر بود خواهرمم جفتم بود 

برادرم اون موقع یکیشون فقط پیشمون بود دوتا از بردارام تهران بودن اونم تو اتاق خودش در خودشو قفل میکرد 

نفسم داشت قطع میشد پاهامو تکون دادم ولش نمیکرد

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
من خواب جن دیدم !!!! و جن هاش واقعی بودن !!! تو اون مدت یه زنی داست واسم یه سری کارا می‌کرد ، البته ...

وای ماما... کی بود اون زنه چرا اینکارو میکرد؟

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا